Golfbanen

Op deze subpagina vindt je alle informatie over de golfclubs en golfbanen in Nederland.

Op deze pagina kun je op verschillende manieren zoeken naar een door jou te bezoeken golfbanen. Kies hieronder in welke provincie je wilt gaan spelen en je vind meteen alle golfbanen in deze provincie en de contactgegevens van deze golfbanen. Deze kaarten zijn ook via het Menu te vinden onder Golfbanen -> Golfbanen per provincie.

Provincie Provincie
Drenthe Noord Brabant
Flevoland Noord Holland
Friesland Overijssel
Gelderland Utrecht
Groningen Zeeland
Limburg Zuid Holland

Mocht je op zoek zijn naar een golfclub kies dan uit het linkermenu voor het item ‘Golfclub op naam’. Er wordt dan een alfabetische lijst getoond met alle golfclubs in Nederland.

Ben je op zoek naar een openbare golfbaan (baan zonder GVB) kies dan in het menu voor submenu Golfbanen -> Golfbanen per provincie en kies dan de kaart ‘Openbare golfbanen’. Er wordt dan een landkaart getoond waarop te zien is waar in Nederland openbare golfbanen zich bevinden. Kies de baan waar op je wilt gaan spelen. Er wordt dan direct de contactgegevens getoond over deze baan.

Ben je benieuwd welke faciliteiten er bij jou in de buurt zijn om (zonder GVB) te kunnen oefenen. Kies dan in het menu voor ‘Faciliteiten zonder GVB’.

Wil je weten welke golfbanen er in Europa allemaal te vinden zijn kies in het menu voor ‘Golfbanen in Europa’.

Dan zijn er ook nog alternatieve golfbanen. Hierbij valt te denken aan Boerengolf, Discgolf, Urbangolf en Pitch&Putt. Ga naar de pagina ‘Alternatieve golfbanen’ voor meer informatie over deze vormen.