Privacybeleid Golfers van Nederland

Privacybeleid Golfers van Nederland
Golfers van Nederland geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverleningen gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacy beleid is van toepassing op het gebruik van de website
www.golfersvannederland.nl en de daarop ontsloten dienstverlening van Golfers van Nederland.
De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 23-03-2020, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacy beleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u onderaan deze pagina.

Persoonsgegevens

Er worden geen persoonsgegevens bewaard tenzij u zelf het contactformulier of een reactie achterlaat op onze website golfersvannederland.nl. Op dat moment kunnen uw voor- achternaam, e-mailadres worden verwerkt door Golfers van Nederland.

Golfers van Nederland verwerkt deze gegevens om contact met u op te kunnen nemen of er voor te zorgen dat bepaalde bericht geweerd kunnen worden op onze website.

De gegevens worden niet gedeeld met derden.

Google Analytics
Golfers van Nederland maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Golfers van Nederland bij Google zoek resultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Golfers van Nederland te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Golfers van Nederlandh eeft hier geen invloed op. Golfers van Nederland heeft Google geen toestemming gegeven om via
verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Websitesoftware
Onze website www.golfersvannederland.nl is ontwikkeld met software van WordPress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening en/of het aanvragen daarvan aan ons beschikbaar stelt, worden tijdelijk (ten hoogste 1 jaar) in het beheer van WordPress opgeslagen maar niet door Golfers van Nederland met anderen (zoals WordPress of plugin ontwikkelaars) gedeeld.


Onze leveranciers
Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Zylon.net Zij gebruiken uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kunnen zij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Onze leveranciers hebben toegang tot servers met gegevens van de websites van onze klanten. Onze leveranciers hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Zij zijn tot geheimhouding verplicht.

Contact gegevens: info@golfersvannederland.nl