Archief

Zoek je handicap

Achternaam:
Voorletters:

Wie is online

19 bezoekers online
1 gasten, 18 bots, 0 leden

Winactie

Facebook actie van Pin High golfwear

Win een origineel gesigneerd Joost Luiten KLM Open 2013 tour shirt! Pin High Golfwear geeft deze week je de kans om dit unieke shirt te winnen.

Ga naar de ‘PH Golfwear’ Facebook pagina, Like en Share dit bericht om mee te doen!

Win een Ford Fiesta bij Spaarnwoude

Op golfbaan Spaarnwoude kunt u als bezoeker deze maand een auto winnen door een hole-in-one te slaan op onze par 3 hole 3E van de wedstrijdbaan. Deelname aan deze uitdaging is natuurlijk geheel vrijblijvend, maar voor slechts €10,- maakt u niet alleen kans op een Ford Fiesta, maar steunt u ook meteen het goede doel! Deze maand is dat bijvoorbeeld de dierenbescherming. Slaat u de bal op de green, dan wint u ook! U ontvangt dan van ons een doosje nieuwe ballen.

Op de volgende dagen kunt u meedoen aan de challenge:

Zondag 16 september vanaf 10:00 uur; Dinsdag 25 september vanaf 11:00 uur; Zondag 23 september vanaf 13:00 uur; Dinsdag 25 september vanaf 11:00 uur; Dinsdag 2 oktober vanaf 11:00 uur; Zaterdag 6 oktober vanaf 13:00 uur; Zondag 7 oktober vanaf 13:30.

Lees hier de digitale nieuwsbrief van Golfbaan Spaarnwoude.

De 10.000ste golfbaan beoordeling? Win!

Golfbanen vergelijken? Leading Courses nadert haar 10.000.ste Nederlandse beoordeling van een golfbaan. Om dat te vieren zijn er mooie prijzen te winnen, waaronder 2 VIP toegangskaarten voor het KLM Open (met toegang tot de VIP Lounge van TIGSports), een ontmoeting met een van de wedstrijdspelers en toernooidirecteur Daan Slooter en een geweldige shortbreak voor 2 personen naar Münster, Duitsland.

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van de baan die je gaat spelen binnenkort? Of heb je wat te melden over de laatste baan die je speelde of over je eigen homecourse, hier kan je het kwijt.

Win! Waardebon of golfwenskaarten t.w.v. € 20,00

Golfwenskaarten bestaat 2 jaar en is blij met de enorme groei van het assortiment. Van 5 ansichtkaarten naar 160 wenskaarten en producten voor vele gelegenheden is een feestje waard! Deze maand wordt er daarom een waardebon verloot t.w.v. € 20,00 euro, die je helemaal zelf kunt besteden in de shop. Kans maken? Stuur een mail met je naam, email en telefoonnummer naar winnen@golfwenskaarten.nl. Eind augustus 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt. Maar er zijn nog twee waardebonnen te winnen via Twitter en Facebook.

Lees hier meer over de actie.

Win een plaats in pro-am KLM Open

Lezers van GOLFjournaal en bezoekers van Golf.nl maken kans om op woensdag 5 september in een eigen Warsteiner -team mee te doen.

Warsteiner is een van de nieuwe sponsors van het KLM Open en wil dit feit graag samen met de Nederlandse golfers vieren. Het uit 1753 stammende pilsmerk verbindt zich sinds kort aan het grootste internationale golftoernooi dat in Nederland wordt georganiseerd. De sponsoring van Warsteiner maakt deel uit van de samenwerking die de brouwer is aangegaan met de Europese Tour, waarbij het merk Official Supplier is.

Op 15 juni, 15 juli en 15 augustus wordt exclusief op deze site een vraag gepubliceerd over ons Open, dat in 1912 voor het eerst werd gespeeld.

Beantwoord de vraag en wie weet slaat u met twee andere lezers van GOLFjournaal op 5 september af voor achttien holes met een speler van de Europese Tour op een van de beste banen van ons land. Een course die ook nog eens in Open-condities verkeert!

Lees verder.

Winnaars bekend van ‘Wet Towel, Dry Pocket’

Vorige week hielden we in samenwerking met Atlantis Lakeballs een verloting van 2 RULE twentyone doekjes. De gelukkige winnaars zijn: Frits van Vianen en André van der Meer. Gefeliciteerd!

Met RULE twentyone heeft u altijd een nat doekje in uw achterzak zónder dat uw broek nat wordt. De buitenkant van deze doek blijft namelijk droog terwijl de binnenkant 18 holes vochtig blijft. Mocht je niet tot de gelukkigen behoren, je kunt de towel hier bestellen.

Winactie: Wet Towel. Dry Pocket.

Kent u dat? U staat op de green op het punt om te putten. Maar uw handdoekje hangt aan uw golftas die buiten de green al klaar staat richting de volgende hole. Dan maar niet uw bal poetsen? Niet nodig! Met RULE twentyone heeft u altijd een nat doekje in uw achterzak zónder dat uw broek nat wordt. De buitenkant van deze doek blijft namelijk droog terwijl de binnenkant 18 holes vochtig blijft. Je kunt de towel hier bestellen, maarrrrrr …..

….. we mogen er ook twee weggeven! Heb je belangstelling? Mail vòòr zondagavond 11 september 20:00 uur naar info@golfersvannederland.nl o.v.v. Winactie en maandagochtend maken we bekend welke 2 lezers een towel krijgen aangeboden namens Atlantis Lakeballs.

Is jouw “Golf story of my Life” een prijs waard ?

Jouwcaddie.nl doet een oproep. Je kunt tijdens een ronde golf best wel eens wat meemaken waarvan je gerust kunt stellen; dit is de “golf story of my life”. Zo ook die van Ashley Cooper in 2010.

Ashley Cooper ging op een zaterdag golfen in Maryland wat uiteindelijk geen standaard wekelijks rondje werd. Cooper was met een groepje aan het golfen op de Lighthouse Sound Golf Course in Maryland, toen er een korte pauze werd ingelast om, jawel, een walvis te redden. Vanaf de teebox van hole zes zag men een vin boven het water uitsteken. Na richting het water te hebben gelopen bleek het dier vast te zitten op een zandbank. Alarmnummer 911 werd gebeld, flightgenoot Jeff Gibson aarzelde echter niet … (lees verder hier)

Is jouw “golf story of my life” een prijs waard ? Mail je verhaal naar info@jouwcaddie.nl en eind september wordt de winnaar bekend gemaakt!

Stem op golfbaan van het jaar en win ….

De Gouden, Zilveren en Bronzen Golfbaan Award! Goud is een publieksverkiezing. Per provincie 1 winnaar: dit is de golbaan die van de bezoekers/stemmers de hoogste gemiddelde beoordeling. Zilver is voor de golfbaan met de ludiekste, beste of meest effectieve campagne om bezoekers te laten stemmen. Brons is voor de golfbaan met de meeste stemmen. De Vakjury kiest de winnaar uit de provinciewinnaars. De provinciale winnaars ontvangen ook een Award. Er kan gestemd worden tot en met vrijdag 15 juli 2011. De bekendmaking van alle awards en prijswinnaars onder de stemmers is op 21 juli 2011.

Breng hier je stem uit op je favoriete golfbaan en win een prachtige golfreis voor 2 personen (inclusief 7 overnachtingen in een 4-sterrenhotel, autohuur en 4 greenfees voor 4 verschillene golfbanen) naar De Algarve in Portugal.

Win kaartjes voor Golf & Lifestyle Martiniplaza


Komend weekend is de Golf & Lifestyle Beurs 2011 in het MartiniPlaza te Groningen. Golfers van Nederland geeft 3 x 2 kaartjes weg! Golf & Lifestyle de Beurs is niet zozeer een beurs met een vast programma. Het is een beleving, die je naar eigen genoegen kunt indelen. Er zijn verschillende routes die je kunt lopen om van zowel Golf als Lifestyle het nodige te proeven. Tijdens beide beursdagen vinden er allerlei activiteiten plaats. Meer info en het programma vind je hier.

Kans maken op kaartjes? Stuur een mail met als onderwerp ‘G&L’ naar info@golfersvannederland.nl.

Social Media

Buienradar