Archief

Website

Golfy App

Golfy is gemaakt door een groep van 27 jonge, enthousiaste mensen die het product elke dag een stukje beter willen maken. Ontwikkelaars, designers, golfers, niet-golfers, allen hebben een frisse, nieuwe kijk op de mogelijkheden en hebben elkaar uitgedaagd om er een fantastisch product van te maken.

Er bestaat een groeiende behoefte onder golfers om mobiel en online inzicht te krijgen in mogelijkheden om te golfen. Vandaar deze website.

Ga hier naar de website van Golfy.

3Golf

Ons 3golf administratiesysteem heeft tot doel uw plezier in het golfspel te benadrukken. U bent gaan golfen om het spel, niet de bijkomende administratieve zaken. 3golf vereenvoudigt en automatiseert uw ledenadministratie, handicapbeheer, scorekaarten, wedstrijdorganisatie, contributie en communicatie.

Ontstaan vanuit de praktische behoefte aan een goed stuk gereedschap voor de golfclub, met de intentie dat iedereen, altijd en overal beschikking heeft over alle functionaliteit. Altijd en overal impliceert een groot aantal manieren van weergeven. Tablet, smartphone, laptop, desktop, op al deze apparaten ziet 3golf er goed uit.

En uiteraard op een verantwoorde en veilige manier. Wij beseffen dat u als club zuinig bent op uw leden en hun privacy.

Ga hier naar de website van 3Golf.nl

Europese nominaties voor Leadingcourses.com

Het Nederlandse golfplatform Leadingcourses.com is dit jaar in maar liefst vier landen genomineerd als Website van het Jaar.

Het van oorsprong Nederlandse golfplatform Leadingcourses.com is dit jaar in maar liefst vier landen (Nederland, UK, Frankrijk & Spanje) genomineerd als Website van het Jaar.  In de categorie sport, traditioneel gedomineerd door voetbal-sites, is het de enige site die zich richt op golf.

Sinds de oprichting van Leadingcourses.com in 2007 zijn de bezoekersaantallen sterk gestegen, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Inmiddels wordt de site maandelijks door een kwart miljoen golfers geraadpleegd en dit aantal groeit jaarlijks met 50%. De site is het startpunt voor golfers om te bepalen op welke baan ze willen spelen en in welk hotel ze verblijven.

In het begin waren de golfclubs wat terughoudend, maar inmiddels begint het ook in deze branche door te dringen dat transparantie over de prijzen en de uiteindelijke ervaring van de klant erg belangrijk zijn. Golfclubs zien dat Leadingcourses.com een prachtig platform is om golfers aan te trekken, zeker in tijden dat het wat minder gaat.

Lees hier verder op de website van Golf.nl en ga hier naar de officiële website van Leadingcourses.com

Golfweer Nederland

Afgelopen periode is er niets zoveel besproken als het weer, hoewel het afgelopen week eindelijk begint te lijken op een zomer weetje maar nooit hoe het weer zal zijn en of het golfweer is. Maar wat is golfweer en hoe weeg je dat. Hier heeft WeerOnline zich mee bezig gehouden en het resultaat is en pagina die het golfweer toont in Nederland met een cijfer van 1 t/m 10.

Bekijk hier op de website van WeerOnline en bekijk het huidige golfweer in Nederland.

Golflinq introduceert puntensysteem

Golflinq komt met een puntensysteem.De nieuwe website Golflinq.nl is sinds januari 2013 actief geworden. De ontwikkelaars van Golflinq hebben het online platform gecreëerd om golfers, teaching pro’s en golfclubs met elkaar in contact te laten komen.

De achterliggende gedachte van Golflinq.nl is om de golfsport te intensiveren en meer golfers, zowel zakelijk als niet zakelijk, vaker op de golfbaan te krijgen. Het resultaat? Meer dan 10.000 views in de maand mei,

Het platform is zo geavanceerd dat deze onder meer automatisch een e-mail genereerd en verstuurd met (mogelijk) voor de leden interessante uitnodigingen, aanbiedingen of evenementen. Een en ander wordt gefilterd uit de interesses die men instelt via zijn of haar persoonlijke profiel.

Puntensysteem Golflinq.nl

Na een succesvolle start introduceert golflinq.nl een puntensysteem om actieve leden te belonen. Zo is er een compleet verzorgd golfweekend te winnen. Punten kunnen worden verdiend door het platform intensief te gebruiken. Men kan bijvoorbeeld vrienden lid laten worden, een recensie over een golfbaan schrijven of een uitnodiging plaatsen. Meer leden op het platform betekent een betere match tussen vraag en aanbod én een voordeel voor de complete golfwereld.

Lees hier verder op de website van De WeekKrant.

‘SingleGolfers’ in Golf Weekly

In de nieuwe Golf Weekly lees je alles over de organisatie GolfSingles.nl. Golf Weekly gaat ze in samenwerking met SingleGolfers.nl aan golfend Nederland voorstellen: single golfers (m/v) die op zoek zijn naar een golfmaatje om golf mee te spelen en wellicht het leven mee te delen. Jolanda van Uijtert, de initiatiefnemer, vertelt wat SingleGolfers.nl is.

Is het een datingclub voor golfers?
Jolanda van Uijtert: ‘Ja en nee. Leden zijn wel verplicht een profiel in te vullen. Wie zijn ze? Wat voor (golf)partner zoeken ze? Traditionele datingbureaus gaan vervolgens aan matchmaking doen, dat doet SingleGolfers.nl niet. SingleGolfers.nl is een online community. Voor de leden worden golftoernooien georganiseerd en in samenwerking met reisbureau Golftime Travel vakanties naar bijvoorbeeld de Algarve. Tijdens onze golfwedstrijden komen de leden op een ongedwongen manier met elkaar in contact want het gaat in eerste instantie om golf.

”Bij ons ga je gewoon lekker golfen met andere golfers. Golf staat centraal maar er is altijd een kans is dat je een leuk iemand ontmoet met wie je meer wilt. In het “slechtste” geval heb je gewoon een leuke golfdag gehad.’

Lees verder of kijk op www.singlegolfers.nl/ of www.facebook.com/SingleGolfers.nl.

PARGOLF

PARGOLF is een online golf netwerk. Wij zorgen voor publiciteit om een groot netwerk van golfers te krijgen. Hoe meer golfers hoe meer vreugd. Pro’s Clubs en bedrijven kunnen hun relaties uitnodigen en alle tools aanbieden. Wij zullen voor publiciteit zorgen maar ook u kunt bijdrage leveren. Spelers – Uiteraard kunt u uw golfmaatjes uitnodigen, maar ook kijken welke golfer in de buurt is.

Wie speelt er nog meer op uw club of wie lest er nog meer bij uw pro. Het mooie is dat u iedereen kunt uitnodigen en uitdagen voor een rondje golf. Enjoy! Golfclubs – Natuurlijk heeft u leden. Die wilt u tevreden houden. Biedt iets extras en zorg dat uw leden actief worden. Door ze uit te nodigen zitten uw leden in uw Club community. Via uw clubleden kunnen andere golfers uit de regio ook uitnodigen. Een potentiële markt ligt voor u klaar om bij u een tee time te boeken. Slim bezig! Professionals – Uw lesboek voller krijgen? Waarom is die leeg? Wat moet ik doen? Iets extra’s bieden, klanten samenbrengen en informeren over uw cursussen. Begin bij uw bestaande klanten en hou ze actief met golf bezig.

Lees hier verder op de website van PARGOLF.

Golftermen

Golf kent zijn eigen, zeer uitgebreide golftaal. Golfers spreken onderling vaak in golfjargon; normale stervelingen begrijpen deze taal en alle bijzondere golftermen en de betekenis ervan vaak niet.

Ken jij LEUKE of ONBEKENDE(RE) (en dus geen algemene golftermen) golftermen die hieronder nog niet staan? Stuur ze dan even toe, naar de website van Par4. Mogelijk worden ze dan in de lijst op de website opgenomen.

Het gaat er immers om dat GOLF als zeer plezierig wordt beleefd en wat FUN is dan nooit weg. Leuke golftermen kunnen golf verder opleuken.

Ga hier naar de lijst met golftermen op de website van Par4.

Ikgagolfen app nu beschikbaar

De app van Ikgagolfen is beschikbaar in de App Store en de Google Play Store. Ikgagolfen.nl is het boekingskanaal van een golfbaanmanagementsysteem van Intogolf waar 45 banen in Nederland gebruik van maken.

Op de website en app kan je de beschikbare starttijden bekijken, flights boeken en lessen reserveren.

Lees verder.

NVG en Leadingcourses.com gaan samenwerken

De NVG, de brancheorganisatie voor golfbanen, en Leadingcourses.com, de golfreview portal van Europa, gaan samenwerken. Door gezamenlijke klanttevredenheidsonderzoeken en analyses zullen NVG-golfbanen meer inzicht krijgen in de beweegredenen van golfers.

‘De samenwerking met de NVG maakt het voor Leadingcourses.com eenvoudiger om golfbaanexploitanten in Nederland te informeren over de mogelijkheden die ons platform biedt om kennis te winnen over de voorkeuren van golfers’, zegt Jeroen Korving, directeur van Leadingcourses.com. ‘Op basis van de input van golfbanen kunnen nog meer diensten ontwikkeld worden die exploitanten en clubs zullen helpen om greenfeespelers en clubleden beter van dienst te zijn.’

De filosofieën van de NVG en Leadingcourses.com sluiten goed op elkaar aan. Beide partijen willen de sport toegankelijker maken, onder meer door lage drempels.

Lees verder.

Social Media

Buienradar