Archief

Voedsel

  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

SSP Golf energie bars

De  Golf Performance Energy bar is een multi-niveau snack wat is ontwikkeld voor de energie behoefte van een golfer. Het zorgt voor een beter performance, zorgt voor een beter focus en langdurige energie. Daarnaast zorgt het er voor dat je geen honger gevoel krijgt. daarnaast bestaat de energie bar uit natuurlijke ingrediënten  en is ook gezond voor je. De bar is gemaakt zodat je precies 9 holes genoeg energie hebt. Je eet daarom elke keer 1/3 van de reep per 3 holes.

Ga hier naar de verkopende website in Nederland.

Pin High Golftravel brengt nieuw label op de markt

Pin High delicious is het nieuwe label van Pin High Golftravel, de grootste golftouroperator van Nederland. Met dit label introduceert Pin High een selectie reizen gericht op culinair genieten op bijzondere locaties. Van een kookworkshop in De Librije tot culinaire stadswandelingen in binnen- en buitenland: alle arrangementen zijn volgens Pin High ‘zinnenprikkelend’. Pin High delicious focust zich op de minder actieve golfers en niet-golfende reisgenoten. Voor de golfers zijn de arrangementen uit te breiden met greenfees ‘à la carte’ tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Introductie Pin High delicious
Pin High delicious biedt een selectie reizen gericht op culinair genieten en de algehele vakantiebeleving op bijzondere locaties. Pin High delicious is het nieuwe label van touroperator Pin High Golftravel, gericht op de minder actieve en niet-golfer. Met het nieuwe label wordt een nieuwe doelgroep aangesproken.
Eric Bakker, directeur Pin High Golftravel: “Met Pin High delicious leggen we de nadruk op het culinair genieten en de algehele vakantiebeleving: een wereld vol smaak! Hiermee willen we tegemoet komen aan de grote groep golfers die niet de hele dag op de golfbaan wil staan, maar ook wil genieten van de vaak prachtige omgevingen en het culinaire aspect. Golfen is uiteraard nog steeds mogelijk en greenfees zijn ‘à la carte’ te boeken.”

Lees hier verder op de website van TourPress.nl

Voor de die-hards: soep waar je warm van wordt

Zwarte bonensoepHanneke schreef voor Golfers van Nederland een recept. Voor de diehards die ’s winters in de kou toch blijven golfen, hierbij een soep waar je – mede door de rode peper – lekker warm van wordt.

Kijk voor Hanneke haar andere recepten op het tabblad “Smullen met Hanneke” op de site. Of check daar de recensies van de golfrestaurants. Tips of suggesties? Laat het Hanneke weten of het heeft gesmaakt! Golf ze en eet ze! Klik hier voor recept en ingrediënten.

Lekkernij voor na het golfen

 

Onze culinaire redactie heeft weer iets lekkers beschreven! Laat je niet afschrikken door de vele ingrediënten, maak de pizza gewoon….

Je kunt alles van te voren klaarmaken en als je thuis komt van het golfen schuif je de pizza in de oven.

Smul mee en trakteer jezelf na een goede ronde! Lees hier meer.

Golfen & afvallen onder de zon

Heerlijk onder de mediterrane zon overtollige kilo’s verliezen, terwijl u een massage krijgt of aan het golfen bent. Wie droomt daar nu niet van? Je beter voelen, er goed uitzien en dat alles in een luxe en prachtige omgeving!

In het kuuroord Quinta da Cebola Vermelha van Fabulous Food & Body in Portugal krijgt u gedurende de week 4 x een heerlijke massage die speciaal op afvallen en ontspannen is gericht. Snel, effectief en zonder hongergevoel kunt u 8 tot 10% van uw gewicht verliezen. Terwijl u ook nog heerlijk eet! Deze o.a. in Hollywood veel toegepaste kuur wordt ondersteund met een serum die de vetverbranding versnelt en bovendien eventueel hongergevoel wegneemt. Facultatief, maar een absolute aanrader*.

Ga hier naar de website van PinHigh golftravel voor meer informatie.

Bezoek baan Lauswolt leidt tot nieuw recept

Onze culinaire recensent Hanneke verbleef een weekendje op Landgoed Lauswolt om een reportage te doen over het hotel en de golfbaan voor het nieuwe magazine 19 GOLF.

Ze reden door het pittoreske dorpje Beetsterzwaag en kochten bij de locale bakker een echt Fries suikerbrood. Maar ja … na een paar dagen stond het suikerbrood nog op het aanrecht. Wat te doen?

Lees hier verder over hoe dit golfuitje een heerlijk staartje kreeg.

Quinoa-salade (voor golf- en kookdiva’s)

Onze golfrestaurant-recensent Hanneke de Jonge maakte eind juni een supergezonde Quinoa salade voor chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers tijdens de kook-battle van de amateurfinalisten voor RTL Topchef. Ze haalde de finale net niet, maar we willen jullie deze bijzondere salade niet onthouden. Quinoa heeft een torenhoog eiwitgehalte is vezelrijk en bevat indrukwekkend veel ijzer, calcium en vitamine B.  Lees hier meer over de ingrediënten of de bereiding. Ben (of ken) jij ook een kookdiva en een golfdiva? Hanneke’s schort werd mede mogelijk gemaakt door Golfdiva en er zijn er meer te koop: Golfdiva.nl.

 

 

Lekkere snack voor in de baan

Hanneke schreef voor Golfers van Nederland het recept voor Asperge-wraps. Dit is een lekkere, gezonde snack voor in de baan of voor na het golfen door de extra koolhydraten en eiwitten. Een tip om de wrap in plakken snijden (dat eet wat makkelijker onderweg), inpakken in plasticfolie en daarom heen aluminiumfolie zodat je deze goed kunt meenemen. Zoals altijd: smullen met Hanneke! Klik hier voor de ingrediënten en bereidingswijze.

Recensie golfrestaurant Golfclub Dronten

Er is er weer eentje: een nieuwe recensie van een golfclub in Nederland! Hanneke ging eten bij  …. Wat viel haar op? O.a. de meer dan 30 tapas-hapjes op het menu. Ze beoordeelde verder de zalm en de rib-eye. Nieuwsgierig? Check de recensie hier. En heb je een goede tip voor een golfrestaurant? Heb je je 18 holes ergens heerlijk gegeten of juist niet? Deel deze met Hanneke of met de andere Golfers van NL.

Wine & Dine Golftoernooi

Na het succes van vorig jaar, organiseert Delleman Wine Import in samenwerking met GC Crayestein opnieuw het Wine & Dine Golftoernooi.

Op zondag 3 juni ontmoeten zij u graag op de golfbaan van Crayestein in Dordrecht. De ontvangst is om 12 uur, waar u een lunchpakket ontvangt. Afslaan om 13.00 in shotgun om daarna een welverdiend glas prosecco te drinken op het terras. Aansluitend volgt het  6 gangen wijn-spijs diner met bijpassende wijnen.

Aanmelden of informatie opvragen kan telefonisch via het telefoonnummer

06-14363060  of door een e-mail te sturen naar info@uniekewijnen.nl

Lees verder.

  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Social Media

Buienradar