Archief

Tas

Alarm voor de golftas

Het doel van dit alarm systeem is om je te waarschuwen wanneer je tas wordt meegenomen. Het bestaat uit een bewegingssensor die er uit ziet als een golfbal en een ontvanger die verborgen zit in een sleutelhanger. De bal gaat in de tas en de sleutelhanger neem je mee. Dat is alles. De bal maakt een schel geluid als beweging wordt gedetecteerd en een signaal wordt naar de ontvanger gestuurd die gaat vibreren en piepen. Ook als de zender en ontvanger te ver uit elkaars buurt zijn wordt er een alarm afgegeven.

Onder andere hier gevonden.

Spotless swing handdoek

De Spotless Swing handdoek zijn eigenlijk drie handdoeken in 1 handdoek! De buitenkant is geschikt om je handen, gezicht, handschoen en grip droog te maken. De binnenkant is geschikt om het vuil en de nattigheid van de stokken af te vegen en de microborstel is er om de groeven in de stokken schoon te maken.

Ga hier naar de website van Spotless Swing (in het Engels) voor meer informatie.

BagBoy: de Backbone, een travel cover support systeem.

Nieuw binnen bij onder andere de Golf Trolley Specialist van BagBoy: de Backbone, een travel cover support systeem. De Backbone beschermt uw golfclubs tijdens de golfreis doordat hij de eerste klappen opvangt tijdens de reis en niet uw driver. De Backbone is eenvoudig verstelbaar in verschillende lengtes (max 136 cm).

Ga hier naar de verkopende website en hier naar de officiele website van BagBoy.

Louis Vuitton lanceert golftas

Het modehuis maakte de tas in twee verschillende variaties, ‘Monogram’, met het bekende logo van het merk, en een ruit-motief, ook wel bekend als ‘Damier’. De tassen zijn gemaakt van stevig canvas, afwerkt met rundleer.

De Louis Vuitton golftassen hebben ruimte voor een volledige set golfclubs. Daarnaast hebben ze zes compartimenten en diverse zakken voor golfballen en andere benodigdheden. De ‘Monogram’ tas kost 9.400 euro en het ‘Damier’ model kost 10.600 euro.

Lees hier verder op de website van Nu.nl

Hello Kitty Golf

Hello Kitty Golf. Dat is zeker een nieuw spelletje voor op mijn smartphone, dacht ik. Maar nee. Juist in deze tijd van crisis en kortingen is er nu een nieuw bedrijf met als focus golfuitrusting voor vrouwen en meisje. En inderdaad ook met het Hello Kitty logo.

Hello Kitty Golf wordt geleid door Michael Lee: “Het merk is in juni 2011 ontstaan. We werden benaderd door het moederbedrijf van Hello Kitty om een lijn van uitrusting en accessoires te maken.”

“Ik heb een dochter van 11”, verteld Lee. “Ze begon een jaar eerder met golf. De pro gaf haar een ijzer 7. Toen probeerde ik een set voor haar te kopen bij de golfshop. De pro vertelde dat alle clubs unisex zijn. Ik keek mijn dochter aan en die zei: “Wat?”. Ze kon het niet geloven. Toen de Hello Kitty opdracht langskwam was  ik ineens een super  pappa.”

Lees verder. 

GolfCaddy Pen Set

Even weer gadget tijd: Deze pennenset heeft de vorm van een Golf trolley.

Je krijgt er drie pennen bij in de vorm van een golfclub. De pennen schrijven rood, blauw en zwart. De Golftas is gemaakt van echt leer en de banden zijn van authentiek rubber. Je kunt hem zelfs invouwen…

Bestel hier

Drive and Golf

DAG is gestart met als oogpunt het gemak en comfort voor de golfer. Met deze gegevens is DAG aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een product dat uniek is in de golfwereld. Een van de uitdagingen van de golfer is de weg naar de golfbaan. Dit komt door het formaat van de golftas. Vaak zorgt de golftas voor problemen voor en tijdens de rit naar de golfbaan. Het ongemak wordt nog groter wanneer u meerdere golftassen probeert mee te nemen in uw auto.
De mensen achter DAG herkennen uw probleem met de golftassen en hebben daarom gezocht naar een oplossing om het vervoer makkelijk en comfortabel te maken.
Lees hier verder op de website van Drive and Golf.

Gladiator Golf Caddy

Om maar in de Rome sfeer te blijven:

De Gladiator Golf Caddy organiseert uw golfmateriaal op een handige manier zodat, mocht je willen gaan golfen, je de spullen snel bij elkaar kunt rapen en (bijna) direct kunt vetrekken. de Gladiator Golf Caddy biedt ruimte voor twee oversized golftassen en er is een extra ruimte voor golfballen. De onderste plank biedt ruimte voor golfschoenen.
Deze Gladiator is eenvoudig aan een muur te bevestigen.
Ga hier naar de verkopende website voor meer informatie.

 

Golf Copenhagen introduceert nieuwe lijn golftassen

Het Deense Golf Copenhagen heeft in de golfwereld een uitstekende naam opgebouwd wat betreft hun topkwaliteit golftassen.Men heeft maar liefst 4 nieuwe modellen op de markt gebracht, die per direct leverbaar zijn. Het gaat om twee algemene modellen (Nevada en Orlando) en twee dames modellen (Bel Air en Carolina). De Carolina golftas wordt zelfs geleverd inclusief bijpassende zonneklep, handtas én headcovers!

De nieuwe tassen zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en uitvoeringen. Met name de zeer inventieve “full length tower divider” en de externe putter houder zorgen voor een kwaliteitsimpuls in de Copenhagen tassen.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Fashion & Style: Ogio trendsetter in golftassen

De golftassen van Ogio zijn een trendsetter in mode en marktleider in functionaliteit. Ogio is ook een sponsor van de ‘Golf Fashion Week Best Dressed Awards’.

Als we het over golfmode hebben dan gaat het meestal over kleding. Maar ook schoenen en tassen verdienen hun plaats. Denk aan de hippe kleurrijke golfschoenen van de laatste seizoenen of een golftassenmerk als Ogio.

Ogio heeft een uitgebreide collectie golftassen met een breed palet aan kleuren. De golfer die echt aandacht besteedt aan zijn/haar verschijning maakt met de aanschaf van de golftas een keuze gebaseerd op hedendaagse modetrends. Wat is de favoriete kleur, waar gebruiken we de tas het meest voor en welke technische snufjes zijn belangrijk?

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media

Buienradar