Archief

Spel

Rory McIlrory vervangt Tiger Woods op voorkant EA Sport Golf

Voor EA Sports, is Tiger Woods het verleden en  McIlroy het heden. Gisteren presenteerde EA Sport de nieuwe versie van hun computer golf spel.  Deze is veranderd van Tiger Woods PGA Tour naar Rory McIlroy PGA Tour.  Dit is voor sinds het spel uitkomt dat er ander persoon als hoofdpersoon wordt getoond. In 2013 kondigde EA Sport aan dat, in wederzijds overleg, hun samenwerking zou stoppen. Het resultaat is te zien in bovenstaande filmpje van YouTube.

Het duurt nog wel tot juli 2015 voordat het spel ook verkrijgbaar is.

Game-tip: Wonder Golf voor de iPhone en iPad (gratis)

Wonder Golf is een gratis game van ontwikkelaar Mobage die momenteel erg veel populariteit wint. Je kunt de game dan ook gewoon gratis downloaden voor op de iPhone en iPad. Qua gameplay is Wonder Golf erg vermakelijk en simpel. Zoals de naam al verklapt gaat het hier om een golfgame met ruim 70 uitdagende elvels.

In de levels is het de bedoeling dat je de golfballen simpelweg in de hole krijgt. Heel makkelijk is dit natuurlijk niet, want er zijn erg veel obstakels die je moet weten te overbruggen. Wonder Golf is vanwege zijn simpele gameplay geschikt voor zowel jonge en volwassen gamers.

Lees hier verder op de website van AppleSpot.nl

Nieuwe beelden Mario Golf: World Tour

Mario en zijn vrienden en vijanden gaan binnenkort de golfbaan weer op met Mario Golf: World Tour. Hieronder hebben we een nieuwe trailer van de game voor je. In Mario Golf ga je wederom met Mario en co. een balletje slaan op de golfbanen van het Mushroom Kingdom.

Dit keer kun je zelfs als je Mii-personage spelen en meedoen aan toernooien. De Golfbaan wordt geopend op 2 mei.

Lees hier verder op de website van Daily Nintendo

Flappy Golf: Gratis game is wellicht leuker dan Flappy Bird

Flappy Bird klonen hebben we inmiddels wel genoeg voorbij zien komen, plus de game zal binnenkort toch zijn terugkeer maken in de App Store. Dit liet ontwikkelaar Dong Nguyen onlangs namelijk weten, maar wanneer precies de game zal herlanceren weten we nog niet.

Flappy Golf is een spelletje dat geen kloon is van Flappy Bird. In plaats daarvan is het gewoon een golfspelletje dat erg vermakelijk kan zijn voor op je iPhone of iPad. Het spelletje is helemaal gratis en heeft een erg eenvoudige besturing.

Lees hier verder op de website van Applespot.nl

Mario Golf: World Tour voor 3DS; nieuwe spelmodus en datum

Mario Golf: World Tour is het nieuwste deel in de bekende serie waarin Mario & Co. hun golfclubs pakken om een balletje te slaan. Het spel werd eerder aangekondigd, maar in de Nintendo Direct van gisterenavond is er eindelijk een datum genoemd, alsook een nieuw spelmodus voor de game.

De nieuwe spelmodus waarover Satoru Iwata het heeft gehad heet “Castle Club” (Kasteelclub) en is een soort carrièrestand die je met je Mii-personage mag spelen. Je kunt deelnemen aan toernooien om zo prijzen te winnen en zelfs bepaalde aspecten waarin je wat slechter bent trainen. Daarnaast heeft Nintendo het mogelijk gemaakt voor spelers om hun Mii-personages aan te passen met verschillende accessoires zoals petten, golfclubs en golfballen. Naast al deze details werd er ook een trailer getoond, welke hieronder te zien is. Uiteraard is het ook fijn om een finale verschijningsdatum te weten; die is 2 mei 2014. Op deze datum zal het spel zowel als fysieke game in de winkels komen te liggen maar ook als digitaal product worden verkocht via de eShop.

Lees hier het bericht op de website inthegame.nl

Wii Sports Club Golf

Nintendo heeft eindelijk het beste onderdeel van Wii Sports naar Wii Sports Club gebracht: Golf! Een van mijn eerste spellen waarin ik ook de meeste tijd in een niet nuchtere toestand heb gestopt. Gelukkig heeft Nintendo dikke rubberen condooms uitgevonden voor de WiiMotes, want dit spel heeft de potentie om tv’s te slopen. Uiteraard doe ik daar niet aan, want YOLO! Maar heeft de remake genoeg potentie om nu weer massaal tv’s te slopen of moet je hier met een grote boog omheen lopen?

Waar de andere delen van Wii Sports Club de Wii U-Gamepad alleen gebruikten als een veredeld Albert Heijn berichtenbord, gebruik je hem met Golf nu eens echt interactief. Door de gamepad op de grond te leggen, zie je de bal als het ware op de grond liggen en door je Wii-remote erboven te houden terwijl je een slinger aan de bal geeft kun je de richting bepalen. Dit doet het spel realistischer aanvoelen dan zijn voorganger en geeft een extra dimensie aan je slag.

Lees hier verder op de website van FOKGames.nl

App van de dag: Super Stickman Golf 2 (van 2,69 voor 0 euro)

Vandaag is Super Stickman Golf 2 de App van de dag. Deze wordt nu gratis aangeboden ipv de 2,69 die je er normaal voor moet betalen.

Met super Stickman Golf 2 hoef je helemaal niet in beweging te kom om van een een mooie game te genieten 🙂 Deze app is zelfs geschikt voor wie geen liefhebber is van de traditionele versie: je speler heeft speciale mogelijkheden, er is gave retro gaming muziek en elke course is een lastige uitdaging van het type  ‘crazy golf’.

Download hier voor iPad/iPhone de App van de Dag applicatie om elke dag aanbiedingen te ontvangen en klik hier om  Super Stickman Golf 2 te downloaden.

Nu ook Golf in Wii Sports Club

Wii Sports Club heeft sinds vandaag een nieuw onderdeel: golf. De sport biedt een ervaring met meer realisme dan het onderdeel in Wii Sports.

Op het televisiescherm kan de speler hoogteverschillen bekijken en de windrichting controleren voordat hij met de Wii-afstandsbediening Plus zwaait om de bal een klap te geven. De golfbal wordt weergegeven op de Wii U GamePad, die op de grond voor de speler ligt. Het spel heeft een opnieuw ontwikkelde golfbaan van negen holes die is gebaseerd op het Famicom-spel Golf: US Course. Ook bevat het spel de golfbaan van negen holes uit Wii Sports. Daarnaast is er een online multiplayeronderdeel en een gratis demo die 24 uur functioneert, zodat iedereen voor aanschaf dit spel, maar ook Tennis en Bowlen, al even kan proberen.

Lees hier verder op de website van Fokgames.nl

Phineas en Ferb Gadget Golf

Phineas en Ferb. Persoonlijk vind ik het alweer een geniale Disney serie. Heb vooral een zwak voor Dr. Heinz Doofenshmirtz, de antagonist in de serie. Hier een stukje uit de Wikipedia:

Doofenshmirtz is als schurk vrij incompetent. Zo zijn z’n plannen vaak erg omslachtig en totaal niet doordacht. Hij gebruikt de meest uiteenlopende gebeurtenissen uit zijn jeugd als excuus om zijn kwade plannen te verklaren. Doofenshmirtz houdt er veel stereotype eigenschappen van superschurken op na. Zo beschouwd hij het bijvoorbeeld als zijn plicht om Perry, nadat hij hem gevangen heeft, altijd zijn hele kwaadaardige plan uit te leggen, ondanks dat hij het Perry zo alleen maar makkelijker maakt hem tegen te houden.

Affijn, een leuke serie -als je er van houdt-, net zoals dit spelletje dus.

Uit de ‘oude’ doos: Bordspel MasterOfGolf met 5 euro korting!

Vandaag begint op Augusta National de Masters, de eerste major van het jaar.  Tijdens de uitzendingen die pas in de avond beginnen op onder andere de BBC en Sport1 zal het niet altijd even spannend zijn. Om dan gezellig bezig te zijn met golfen is het spel Master Of Golf.

MasterOfGolf is het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Speel het lange spel (van tee tot green) of het korte spel. Speel met een handicap, met verschillende clubs en houd rekening met alle omstandigheden van de baan. Kies een spelvorm (strokeplay, matchplay, stableford of skins) en speel MasterOfGolf, hét bordspel voor de echte golfer!

SPECIAAL TIJDENS DE MASTERS 5 EURO KORTING OP HET SPEL MET DE ACTIE CODE MASTERS.

Ga hier naar onze persoonlijke recensie van het spel en ga hier naar de website van Master Of Golf.

 

Social Media

Buienradar