Archief

Sint

Van 25 November t/m 5 December grote Sinterklaas actie bij Golf USA Assen

Lieve Sint en Piet,

Oh kom er eens kijken….Wat een golfer bij Golf Usa Assen vindt

Elke klant die tot 5 december iets koopt, krijgt een sinterklaaspresentje kado,Besteedt hij meer dan €50, dan krijgt hij ook nog een gratis fleecemuts, joho!

Bij een besteding boven €100, krijgt hij naast deze verwennerij, zelfs nog een gratis chipper of wedge op maat erbij!

Alles gekregen van die beste Golf Usa Sint.

Tot 5 december is er elke dag taaitaai, banketstaaf en pepernoten, Op vrijdag en zaterdag wordt er ook van warme chocomelk genoten

Sint, wees aub niet boos, Golf Usa Assen helpt de golfer in z’n speurtocht naar leuke gifts en kado’s

We verpakken ze natuurlijk Sint-‘waardig’,Zo vindt iedereen ook u nog steeds aardig, Kom dus allemaal voor uw sinterklaasinkopen naar Golf Usa Assen, En laat u aangenaam verrassen!

Ga hier naar de website van Golf USA Assen voor meer informatie.

Zwarte Piet Golfbal

Een origineel sinterklaas cadeautje voor de golfer zijn deze zwarte piet golfballen. Deze bal mag natuurlijk niet ontbreken op ons traditionele Sinterklaas Feest. Ook verkrijgbaar per 3 of per dozijn.

Ga hier naar de website van Golf Diva voor nog meer Sinterklaas (golf) artikelen.

Sinterklaasgedicht voor golfballen

Mocht je nog geen tijd of inspiratie hebben gehad om een gedicht te schrijven over je golfballen Sinterklaas cadeau. Hierbij een deel van het gedicht.

Sint ziet jou een balletje slaan
op de plaatselijke golfbaan.
Golfen zit jou in het bloed.
Je swing is al behoorlijk goed.
Je slaat de bal omhoog.
Daar gaat ‘ie, met een boog.
Op the green komt hij neer en dan…

Lees hier het hele gedicht op de website van Rijmpiet.

Sinterklaas-golfballen

GolfDiva.nl verkoopt onder meer ballen en pitchforks met Sinterklaas of de Kerstman erop.

Bekijk hier de gehele collectie op de website.

En ga via deze link naar eerder gepubliseerder golfartikelen over Sinterlklaas op onze eigen Golfers van Nederland website.

101 excuses om nog meer te kunnen golfen

Gisteren hadden wij het excus voor een slecht swing, vandaag om nog meer te kunnen golfen. Eigenlijk zou je helemaal geen excuus nodig moeten hebben om te gaan golfen… Maar misschien komen de voorbeelden in dit boekje af en toe wel eens van pas om anderen te overtuigen… Misschien is het gewoonweg prachtig golfweer of heb je wat lichaamsbeweging nodig? Of golf je om je carrièrekansen te vergroten? In ieder geval: golfen is van levensbelang!

Ga hier naar een andere verkopende website dan gisteren.

101 Excuses voor een slechte golfswing

Met dit boekje hoeft u niet langer opzoek naar een goed excuus voor een slechte swing. Het boekje staat boordevol excuses voor een slechte swing. Dit heeft echter niet nodig, maar misschien kunt u het boekje aan een minder getalenteerde golfer cadeau doen.

Ga hier naar een verkopende website en koop het voor bijvoorbeeld Sinterklaas.

Sint ruilt staf voor golfclub

De strengere ARBO eisen hebben steeds meer gevolgen voor Sinterklaas en zijn Pieten. Sinds vorig jaar wordt het over de daken rijden van paard, Sint en Pieten al tot een minimum beperkt. Dit jaar komen daar de strengere eisen voor de staf van Sinterklaas bij. Deze is te groot en te zwaar om steeds te moeten tillen voor zo’n man op leeftijd als de goedheiligman.
Sint en zijn Pieten hebben uren zitten peinzen hoe ze dit moesten lossen. Totdat de sport Piet ineens een briljante ingeving kreeg. “Waarom geven we Sint in plaats van een staf geen golfclub?” Aanvankelijk bromde de Sint wat voor zich uit, maar ging uiteindelijk toch overstag. “Oke, maar dan wil ik ook gelijk golf leren spelen. Dus regel maar een ontvangst op een golfpark of zo.”
De Pieten zochten contact met de Almkerkse ondernemersvereniging, die al snel enthousiast was.

Lees hier verder op de website van de WeekKrant.nl.

Sinterklaas golf – tip 12 (Golfball retriever The Dipper)

Mocht je nu 1 dag voor Sinterklaas nog niet weten wat je moet geven… een paar golfballen zijn natuurlijk nooit verkeerd. Hier een website waar je ze heel goedkoop had kunnen bestellen. Mocht dat nog niet goed zijn een had je ook de Golfball Retriever ‘The (little) Dipper’ kunnen zijn. Deze golfbal hengel is de kleinste golfbal hengel in de wereld (aldus deze website).

Sinterklaas golf – tip 11 (rijmen)Op dit forum kun je andere mensen vragen om een gedicht voor je te maken met het thema golfen. Dus mocht je er echt niet uitkomen, plaats je verzoek hier. Verder hier nog link naar ene eerder weblog op Golfers van Nederland met wat meer rijmwoorden op het woord golfen.

Sinterklaas golf – tip 10 (Mintees)

Met alle feestdagen in het vooruitschiet wil je natuurlijk op het moment dat het er op aan komt een frisse adem hebben. Neem dan vooraf een heerlijke frisse Mintees. Met toevoeging van natuurlijke Matcha Green Tea is het een balans van mint, menthol en groene thee en zorgt het voor een relaxed gevoel, verhogen de concentratie, versterken de focus en frisse adem. Het doosje is bedrukt in fris groen golfgras waarbij op het dekseltje een golfbal is afgebeeld. Ga hier naar de website van Gpip voor meer informatie.

Social Media

Buienradar