Archief

Simulator

  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Optishot golfsimulator

Wist je dat je voor de prijs van een driver (nou ja, niet van de goedkoopste driver..) de eigenaar van een heuse golfsimulator kunt worden? Optishot verkoopt nu een infrarood simulator die je op je computer aan kunt sluiten van om banen als Torrey Pines en Bethpage Black in de woonkamer te genieten. De infrarood technologie meet swing richting en snelheid en zet die om in een verbazingwekkend realistiche balvlucht simulatie. Mocht je nog meer willen spenderen dan kun je uitbreiden met een net, HD projector en zelfs een impact scherm kopen. Maar.. het hoef niet zodat er een goede optie bestaat voor mensen die virtueel willen golfen maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Meer informatie via de website van Optishot.

Optishot: de betaalbare golfsimulator met de perfecte swing analyse

Afbeelding5Vanaf heden is Optishot verkrijgbaar in de Benelux. Een golfsimulator die door de toepassing van nieuwe technologie zeer betaalbaar is, zonder afbreuk te doen aan de nauwkeurigheid. Optishot
maakt het mogelijk om te spelen met echte ballen en met uw eigen clubs. U kunt zelfs spelen op  replica’s van de mooiste golfbanen ter wereld. En dat voor maar € 499,-.

Optishot maakt gebruik van maar liefst 16 geavanceerde infrarood-sensoren. Deze sensoren zijn in staat om uw swing op een zeer nauwkeurige manier te analyseren. U sluit Optishot gemakkelijk aan
op uw PC en kunt alle soorten clubs gebruiken, van driver tot putter.  Vanaf heden is Optishot verkrijgbaar in de Benelux via www.optishot.nl en in het eerste kwartaal is Optishot verkrijgbaar bij diverse golfshops. De prijs is € 499,-

Ga hier naar de website van Optishot voor meer informatie.

Indoor Golf Arena

Indoor Golf Arena is een initiatief van Outstanding Enterprises en Managing Director Jon Standing. Indoor Golf Arena wordt ’s werelds grootste, meest unieke en diverse indoor golf trainingcentrum, is 365 dagen per jaar open en biedt een hoge kwaliteit aan indoor golf trainingfaciliteiten. Indoor Golf Arena is zowel complementair aan, als een alternatief voor outdoor golf. Indoor Golf Arena streeft er naar het golfende hart van Nederland te worden en er voor te zorgen dat de manier waarop golfers over golf denken, ongeacht hun ervaring of capaciteit, zal veranderen. In Indoor Golf Arena kunnen golfers het hele jaar door trainen en werken aan het korte – en het lange spel. Alle aspecten van golf zullen zich onder één dak bevinden. Ga hier naar de officiele website voor meer informatie over dit project.

Spelen op elke golfbaan ter wereld

Tussen al zijn seksuele escepades door, zou je bijna vergeten dat Tiger Woods ook gewoon een erg goede golfer is. En dat zou wel eens kunnen komen door de aboutGolf PGA Tour Golf Simulator, die Woods zelf ook thuis heeft staan. Maar in Nederland moet je ervoor naar Hoogezand in het Squash en Golf Centrum. Bijzonder is dat je op bijna elke golfbaan ter wereld kunt spelen. Zelfs de weersomstandigheden instellen is geen probleem. Alles wordt zo berekend dat trainen zeer gericht kan zijn op het verbeteren van je beperking, want zelfs Tiger Woods heeft zo zijn lichamelijke grenzen… Bekijk hier het filmpje op Dagblad van het Noorden.

Golfclubs kunnen hun golfbanen nu online laten spelen

ProTee United, een van de grootste ontwikkelaars en aanbieders van golfsimulators, biedt golfclubs de mogelijkheid hun eigen golfbanen tot op het kleinste detail te laten digitaliseren. Golfclubs kunnen deze gedigitaliseerde versie vervolgens als computerspel aanbieden, zowel op DVD of CD-Rom als online, en kunnen het op hun websites plaatsen om nieuwe klanten te werven. Een echte golfbaan wordt virtueel Iedere heuvel, boom, vijver en hole van de golfbaan kan worden gedigitaliseerd in een volledig gepersonaliseerde game. Golfers kunnen virtueel over de golfbaan?lopen? en dezelfde baan spelen als zij in werkelijkheid zouden doen. Via internet kunnen ze zelfs tegen elkaar spelen, waar ook ter wereld. Nadat de golfbaan is gedigitaliseerd, kan deze ook in full size simulators worden toegepast. Lees hier verder op website van ProTee United.

Burgemeester nieuwsgierig naar golf

Stefan Hulman is een verwoed golfer. De burgemeester van Den Helder kwam zo’n vijf jaar geleden serieus met de sport in aanraking en probeert sindsdien minstens één keer per week te spelen. Hulman heeft inmiddels handicap zeventien. ,,Ik wil graag naar een single handicap ’’, geeft de burgervader zijn ambities weer. Hulman reageerde enthousiast toen hij de vraag kreeg voorgeschoteld of hij voor de serie ’Sporten voor de buis’ het golfen voor zijn rekening te nemen. ,,Ik heb één keer met zo’n WII gespeeld, ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.’’ Lees hier verder op de website van het Noorhollands Dagblad.

Explanar

Vorige week na lange tijd weer eens een golfles gehad (en achter af meteen spijt dat ik dat niet weer veel eerder had gedaan). We hebben een les gehad op, of moet ik zeggen, in de Explanar. Met deze nog al futuristisch uitziend apparaat leer je de juiste swinghoek aan. Je kunt het niet meer fout doen en door de zware ‘club’ heb je meteen ook wat krachttraining te pakken. Voor meer informatie ga hier naar de website van van de Explanar. Voor een les in de Explanar kun je contact opnemen met Al Donalds van Golfstore Holthuizen (Roden).

Hot Shots Golf

Vandaag zijn door het slechte weer heel wat golfbanen gesloten. En waar moet je dan je heil gaan zoeken? Natuurlijk in de golfsimulatie. Dit kan bij vele indoor golfbanen in Nederland, maar ook thuis achter je Playstation of Xbox. Gisteren hebben wij ook al een game vermeld en hierbij nog een link naar een golfspel wat je niet al te serieus moet nemen: Hot Shots Golf. Deze is uitsluitend geschikt voor de Playstation 3. Mocht je niet weten wat dat is, hierbij een link naar een Golf game die iets wat realistischer is en je gewoon op je PC kunt spelen.

Golf, maar dan wat minder serieus

Everybody’s Golf is een serie die vooral in Japan erg populair is. Je hoeft geen verstand te hebben van golf om Everybody’s Golf te kunnen spelen. In totaal zijn er zes verschillende golfbanen die je kunt bezoeken. Daarnaast kan er ook tegen elkaar gespeeld worden. In totaal kunnen er met acht man tegelijk gestreden worden om de eer en glorie van de golfbaan. Leuk voor als het regent of als je geen zin hebt om naar buiten te gaan. Ga hier naar de officiele website om de nieuwste versie te bekijken.

ProPlay NK Indoor voor Pro’s 2008 heeft haar eerste winnaar!!

Jan Willem van Hoof is de verdiende eerste winnaar van het NK Indoor voor professionals geworden. In een directe confrontatie met de nummer 2, Ruben Wegchelaer, zegevierde Jan Willem door op Valderrama, als enige speler, par te spelen. Tijdens de beursborrel van de Amsterdam Golfbeurs bij Golf Republic werd de prijsuitreiking gedaan. De winnaar van het ProPlay toernooi won maar liefst 2000 euro, de runner up verdiende toch nog 1500 euro. Lees hier verder op de website van
  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Social Media

Buienradar