Archief

Babe

Model klaagt Playboy aan nadat haar billen geraakt werden tijdens fotoshoot

Elizabeth Dickson, een Amerikaans model, daagt Playboy en Kevin Klein, presentator van de ochtendshow van Playboy TV, voor de rechter. Dickson klaagt hen aan omdat ze tijdens een spelletje golf ernstige letsels opliep.

In maart 2012 organiseerde Playboy een golftoernooi in Californië. Elizabeth Dickson nam ook deel en er werd haar gevraagd om te poseren voor een ‘smaakvolle’ foto. Voor die foto moest ze op haar buik gaan liggen en een afslagpinnetje met balletje tussen haar billen steken. De bedoeling was dat Kevin Klein deed alsof hij tegen de bal ging slaan.

Lees hier verder op de website van Metrotime.be

 

Djokovic vs. Sharapova: Power Golf

Maria Sharapova speelt in het bovenstaande filmpje  in een advertentie van ‘ Head’  tegen Djokovic op de golfbaan met tennisrackets.

Olympisch ski-kampioen Bode Miller slaat golfbal in oog echtgenote

Meervoudig Olympisch- en Wereldkampioen skiën Bode Miller Heeft de schrik van zijn leven gekregen toen hij tijdens een rondje golf zijn vrouw, professional volleybal speelster en fotomodel Morgan Miller vol op het oog raakte met een golfbal. Miller sloeg af en zijn shankte zijn tee shot. Zijn vrouw dook nog weg maar de bal raakte haar vol in het gezicht. “Ik voel me niet helemaal lekker” twitterde Morgan na behandeling in het ziekenhuis waar ze vijftig hechtingen kreeg. “Een tee shot van mijn lieve echtgenoot waarvan ik nog steeds hou”.

De volgende dag ging het iets beter met haar. “Kan nog steeds niets zien met mijn linker oog maar het gevoel in mijn gezicht keert terug. Morgan Miller mag van geluk spreken dat ze een zonnebril droeg die de meeste impact opving waardoor het zicht in haar oog behouden blijft.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Cougars flashen borsten op golfbaan

Twee Amerikaanse vrouwen-op-leeftijd zijn gearresteerd nadat zij op een golfbaan in Missouri lieten zien over meer, namelijk twee, talenten te beschikken dan alleen het putten van een golfballetje.

Beide dames huppelden namelijk vrolijk in het rond met ontbloot bovenlichaam. Blijkbaar konden andere bezoekers van de chique Woodlands Golfclub de borsten van Alicia L. Binford (43) en Shelly L. Lewis (45) niet zo waarderen, zij waarschuwden de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij de vrouwen inderdaad vrolijk zwaaien en dan niet alleen met hun handen. Daarop werden de twee vrouwen ingesloten wegens openbare zedenschennis.

Lees hier verder op de website van SpitsNieuws!

Nationale Pannenkoekdag

Gister was het in de USA nationale pannenkoekdag (bij ons is dat trouwens vrijdag 30 maart 2012 het geval: zie ook hier). Maar daar gaat het even niet over. Dit is tenslotte een golf website.

De pannenkoek zou een soort flop shot moeten zijn maar.. als je op het internet zoekt naar golf en pancake krijg je toch iets veel leukers te zien: Brooke Pancake.

Behalve een goede golfster is Brooke een frisse verschijning en daarom doen we er in plaats van nog een foto van een pannenkoek een filmpje waar ze aan het golfen is. Gewoon omdat het kan. Met dank aan Golf Digest.

 

Natalie Gulbis poseert voor Sports Illustrated


Terecht of niet, Natalie Gulbis krijgt altijd meer aandacht voor haar uiterlijk dan haar golfprestaties. En … daar gaat nog weinig verandering in komen omdat de 29 jarige LPGA golfster deze week in de beroemde Sports Illustrated ‘Swimsuit Issue’ te zien zal zijn.

En deze keer zal haar fotoshoot nog onthullender zijn dan anders omdat haar bikini -met golf thema, dat dan weer wel- eigenlijk bestaat uit een laagje verf..

Op de vraag hoe haar collegas zullen reageren antwoord ze:  “Ik denk dat ze het leuk vinden.” … “In de tien jaar dat ik speel heeft de LPGA altijd mij of andere speelsters gesteund die cross-marketing activiteiten of shows doen.”

Lees verder.

Golfles voor Miss World

Mooie foto’s op de website van Golf Digest van de Miss World 2011-kandidaten die de golfbaan van Gleneagles in Scotland bezochten.

‘Miss World 2011 participants Miss Germany, Sweden, Netherlands, France, Scotland, England,
N.Ireland and Miss USA are visiting Scotland as part of a UK tour to celebrate Miss World’s 60th birthday.’

Daily Record heeft een video gemaakt, waarop te zien is dat Miss Nederland nog een golfmaagd is.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Golf is beter dan seks

Er zijn vele lijstjes waarom golf beter is dan seks. Of andersom natuurlijk. David Letterman heeft in zijn late night show eens de volgende argumenten aangevoerd waarom je beter op de golfbaan kunt lopen, dan met je partner in bed liggen.

Lees hier op de website van Golfviant het lijstje welke David Letterman heeft opgesteld.

Sexy Blair O’Neal combineert golf met modellenwerk

De 29-jarige Blair O’Neal heeft haar twee grootste hobby’s, golf en fotomodel op een prachtige manier kunnen combineren. De inwoonster van Scottsdale in de Verenigde Staten is sinds haar twaalfde een zeer verdienstelijke golfer. Op haar dertiende was ze al actief op de American Junior Golf Association Tour en werd geselecteerd voor het Amerikaanse Junior Ryder Cup team dat tegen Europa speelde in het Spaanse Valderama. Tijdens haar schoolopleiding was ze lid van het Arizona State University team. Daar ontwikkelde Blair zich als een absolute longhitter. Tot twee keer won ze het NCAA Long Drive kampioenschap. O’Neal besloot om in 2004 als professional golfer verder te gaan. Lees hier verder op de website van Fore Magazine.

Gevaarlijke stunt door Natalie Gulbis

Op deze foto van Natalie Gulbis genomen tijdens de HSBC Woman’s Champions event in Singapore lijkt het wel dat zij een zeer gevaarlijke stunt gaat uithalen. In ieder geval was zij wel nuchter en zo dronken als deze gekken in in dit filmpje. Ik heb er veel voor over om mij als vrijwilliger aan te bieden, maar ik denk dat ik deze aan mij voorbij laat gaan. Al dus een vrije vertaling van de tekst op deze website. 

 

Social Media

Buienradar