Archief

New items

  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Gepuzzel rond Banff en Pebble Beach

 

Twee van de mooiste banen van de wereld in 2 x 500 stukjes! Het zal je maar gebeuren. Geen probleem als puzzelen je hobby is. En geen probleem als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Fervente puzzelaars en golfers komen aan hun trekken met deze twee nieuwe items in het assortiment van Golfwenskaarten. Check deze bijzondere items en de andere cadeau-items hier.

Golfkalender in retro-stijl

 

Met de feestdagen voor de boeg (en de-wat-zal-ik-dit-jaar-geven-aan-mijn-schoonmoeder-mood) een kalender-suggestie. De Golf 2012 Kalender in Retro Stijl. Prachtige kleurrijke afbeeldingen met sfeer en uitstraling van vroeger tijden.

Op de achterkant staat een beroemde uitspraak van Bob Hope gedrukt:

If you watch a game, it’s fun.
If you play it, it’s recreation.
If you work at it, it’s golf.

O.a. hier te koop.

Winactie: Wet Towel. Dry Pocket.

Kent u dat? U staat op de green op het punt om te putten. Maar uw handdoekje hangt aan uw golftas die buiten de green al klaar staat richting de volgende hole. Dan maar niet uw bal poetsen? Niet nodig! Met RULE twentyone heeft u altijd een nat doekje in uw achterzak zónder dat uw broek nat wordt. De buitenkant van deze doek blijft namelijk droog terwijl de binnenkant 18 holes vochtig blijft. Je kunt de towel hier bestellen, maarrrrrr …..

….. we mogen er ook twee weggeven! Heb je belangstelling? Mail vòòr zondagavond 11 september 20:00 uur naar info@golfersvannederland.nl o.v.v. Winactie en maandagochtend maken we bekend welke 2 lezers een towel krijgen aangeboden namens Atlantis Lakeballs.

Golf door Herman Brood

Zo heel af en toe loop je als redactie tegen iets aan, waarvan je denkt ‘huh?’ Dit was er dus weer eentje, en misschien ook wel eentje voor in de reeks ‘vaderdagcadeaus’. De verpakking is immers net zo mooi als de print zelf! Een art-print van Herman Brood voor op je vuilcontainer. Klik hier voor meer info.

Golf is rekenen

Als vaderdagcadeau, of voor jezelf om je ronde op te tellen, of als leuke gadget op je bureau: hierbij in de categorie “gadgets-waarvan-je-niet-wist-dat-ze-bestonden”: een heuse Golf-rekenmachine. En ja, ook op de redactie van GolfersvanNederland staat een soortgelijk exemplaar. Lees meer of bestel hier

Daddy is my caddy

Gekker dan gek, en dan voor de allerkleinsten. Je wist niet eens dat het bestond en misschien ga je er nooit gebruik van maken, maar in ieder geval heb je je met deze blog weer een paar seconden kunnen verbazen over de zin en onzin van de golfsport en alles wat erbij komt kijken. Meer gekkigheden op deze site.

Lachen met de Golfcomics van Hein de Kort

Lachend de baan op: Golfwenskaarten.nl bracht in samenwerking met Hein de Kort een unieke en grappige serie wenskaarten uit. Gegarandeerd zes keer lachen om onder andere een mooie put, een rare backswing en een enorme slice. De kaarten hebben een langwerpig formaat van 10 x 20 centimeter en de achterkanten van de kaarten hebben hun eigen unieke mini-cartoon gekregen. Naast de serie wenskaarten van Hein de Kort zijn ook de series met zwart-witte kaarten, cadeaukaartjes en de felicitatiekaarten bij geboorte, toegevoegd aan het assortiment. 
 
In de maand april staat de nieuwe serie wenskaarten van Hein de Kort in de spotlight. Betaal nu voor zes wenskaarten geen € 7,80, maar € 5,50 (exclusief verzendkosten) en ontvang bij uw bestelling een gratis kaart uit de serie Quotes . Neem een kijkje in de shop.

Golf-statements in zwart-wit

 

Nieuw in het assortiment van Golfwenskaarten.nl: karakteristieke golf-statements op ansichtkaarten!

Golfer-Barcode, Eat Sleep Golf en Golf-Evolution werden geimporteerd vanuit Amerika. Ze zijn duidelijk en laten weinig aan de verbeelding over. Dad zal een leuke en vroege tip voor vaderdag kunnen zijn. En Strokes is voor de golf-fans en golf-fanaten …. Check out hier.

Caddie Bar

In onze categorie ‘voedsel’ vandaag een muesli energy reep voor golfers. Nieuw! Gepresenteerd op Amsterdam Golf. Met stoere kreten wordt beweerd dat deze reep met o.a. caffeine ‘Fight Back9 Fatique’. Natuurlijk hebben we uitgebreid geproeft en hij is lekker! Veel meer informatie zal binnenkort hier verschijnen .

Golfer to be (boy/ girl)

  

Golf en beschuit met muisjes. De nieuwe serie Born to be a golfer laat een vrolijk plaatje zien. Een passende felicitatie voor de kersverse golfende ouders of grootouders! Een originele, feestelijke en toepasselijke wenskaart. Deze en overige wenskaarten hier te bekijken of bestellen.

  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Social Media

Buienradar