Archief

John Daly

  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Wortel dwingt Daly tot operatie

John Daly kan niet meedoen aan de Britse Open. De 47-jarige kleurrijke golfer moet zich laten opereren aan een pees in zijn elleboog. De Amerikaan kampte al langer met de kwetsuur en kon doorspelen, maar een boomwortel dwong hem uiteindelijk tot een operatie.

Daly liep de blessure eind mei op tijdens de Byron Nelson Championship. “De doktoren hadden me verzekerd dat ik kon blijven golfen, zolang ik maar geen wortel of steen raakte. Dat gebeurde afgelopen vrijdag tijdens de Greenbrier Open dus wel. Ik probeerde te chippen, maar er lag een wortel onder de bal. Ik verrekte meteen van de pijn.”

Daly won de Britse Open in 1995, nadat hij in een play-off de beste was op St. Andrews.

Door de afmelding van Daly stijgen de kansen voor Joost Luiten. De Nederlander staat op de reservelijst, maar als er nog twee golfers zich afmelden, dan mag hij meedoen.

John Daly opnieuw in opspraak

De Amerikaanse golfer John Daly heeft weer van zich doen laten, ditmaal tijdens het Emirates Australian Open.
John Daly sloeg een verkeerde bal uit de bunker en kreeg daarvoor twee strafslagen. Op hole 11 sloegen de stoppen door bij Daly en daarna sloeg de tweevoudig Majorwinnaar de rest van zijn ballen het water in…

Na afloop liet Daly weten:”when u run out of balls u run out of balls. yes, I shook my player’s partners hands & signed my card w/rules official”.

Bekijk hier het filmpje op de website van Golfvivant.

 

Golfer Daly maakt indruk in Canada

De Amerikaanse golfer John Daly kwam de afgelopen jaren vooral in het nieuws met zijn uitspattingen en behandelingen voor zijn verslavingen.

1409Maar zaterdag (plaatselijke tijd) in de derde ronde van het Canadese Open maakte hij eindelijk weer eens indruk met zijn golfclub. Hij leverde een scorekaart met 67 slagen in.

Met drie slagen achterstand op de leider Bo van Pelt gaat hij de laatste ronde in. ”Het is een hele tijd geleden, maar dit voelt heel goed”, glunderde Daly. ”Ik sta eindelijk weer lekker te spelen.”

Lees hier verder op de website van NuSport.

Daly mist zijn dikke buik

John Daly voelt zich kiplekker sinds hij bijna 60 kilo aan lichaamsgewicht verloor, maar zijn golfspel is er niet beter op geworden. Vooral het putten valt de 44-jarige Amerikaan zwaar.  “Ik kan mijn ellebogen nergens kwijt. Voorheen kon ik die laten rusten op mijn vetrollen en dat voelde prima, maar nu hangen ze maar ergens.”

De flamboyante Daly, tweevoudig winnaar van een Major, komt deze week in actie in Hongkong, het laatste reguliere toernooi van de Europese Tour. Hij is door zijn zwakke resultaten afgegleden naar de 563e plaats op de wereldranglijst. „Het was een lastig jaar met veel blessures. Ik geloof dat mijn schoudergewricht zes keer op zijn juiste plaats is teruggezet.”

Daly onderging in februari 2008 een maagband operatie en is sindsdien stukken minder gaan eten.

John Daly slaat af van bierblikje

In dit filmpje slaat John Daly tijdens de Pro-Am af vanaf een bierblikje. Volgens mij volledige legaal. Of zou je alleen vanaf een tee mogen slaan? Bekijk hier hier filmpje op YouTube.

Golfer Daly zes maanden geschorst

De Amerikaanse golfer John Daly is door de golfbond PGA voor een periode van zes maanden geschorst. De 42-jarige prof kreeg de straf vanwege dronkenschap en agressief gedrag. Daly is in het verleden al vaak in het nieuws geweest vanwege zijn drank- en gokverslaving. Zijn laatste wapenfeit stamt uit december, toen hij tijdens een toernooi in Sydney de fotocamera van een opdringerige toeschouwer wegsmeet. Daly is door zijn schorsing het komende halfjaar niet welkom op de Amerikaanse Tour, maar mag wel meedoen aan toernooien van de Europese Tour. Lees hier verder op de website van Sport1.

Daly: ‘mezelf niet langer voor schut zetten ‘

Het is de vraag of John Daly nog terugkeert op de golfbaan. De flamboyante Amerikaan lijkt het plezier in de sport volledig te zijn verloren. ”Ik ben er klaar mee”, riep de tweevoudig winnaar van een major vrijdag (plaatselijke tijd) voor de televisiecamera uit nadat hij de cut had gemist bij de Farmers Insurance Open in Californië. Lees hier verder op NuSport.

John Daly op Twitter

Het zijn wonderlijke dagen in de golfwereld. Tiger blijkt heel fout te zijn dus is John Daly ineens weer goed.

John is helemaal druk bezig op ’t internet tegenwoordig, bijvoorbeeld via Twitter en zijn eigen website. Of om maar een random twitter quote van twee uur geleden te nemen:

“just had a drumstick ice cream so life is good and chocolately”

Daly alias Pipo de Clown


De flamboyante golfer John Daly heeft weer eens van zich doen spreken, maar deze keer eens niet door een tumultueze echtscheiding (dat zou z’n vierde zijn), z’n gokproblemen of overmatig drankgebruik.

De 43-jarige Amerikaan verscheen op de eerste dag van het British Open op de baan in een oogverblindende, helgroene outfit. Pipo de Clown kan er nog een puntje aan zuigen…

Lees verder

GOLF Weekly ontmoet John Daly

John Daly is deze week ook bij de Masters, maar niet als deelnemer. Hij houdt uitverkoop aan Washington Road. GOLF Weekly’s Edwin Alblas zocht hem op en had een alleraardigst gesprek met hem (lees het verhaal op Ed’s weblog op de website van ThisIsGolf.
  • Pagina 1 van 2
  • 1
  • 2
  • >

Social Media

Buienradar