Archief

Zoek je handicap

Achternaam:
Voorletters:

Wie is online

14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Items

  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Gepuzzel rond Banff en Pebble Beach

 

Twee van de mooiste banen van de wereld in 2 x 500 stukjes! Het zal je maar gebeuren. Geen probleem als puzzelen je hobby is. En geen probleem als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Fervente puzzelaars en golfers komen aan hun trekken met deze twee nieuwe items in het assortiment van Golfwenskaarten. Check deze bijzondere items en de andere cadeau-items hier.

Peace & Pars voor 2013!

Kerstmix1 golf-tee_1

Voor golfers en golfliefhebbers only! Wil je de kerstkaart of eindejaarskaart net even anders doen dan de anderen? Check Golfwenskaarten.nl voor een uitgebreid assortiment kerstkaarten en kerst-ideeën. Leuke golfcartoons of stijlvolle klassieke kaarten, voor elk wat wils. En check de cadeaukaartjes waarmee je je kerstcadeau kunt pimpen! En wil je helemaal knallen met een origineel kerstcadeau? Dat zit je met deze golf klikostickers gegarandeerd goed!

Quinoa-salade (voor golf- en kookdiva’s)

Onze golfrestaurant-recensent Hanneke de Jonge maakte eind juni een supergezonde Quinoa salade voor chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers tijdens de kook-battle van de amateurfinalisten voor RTL Topchef. Ze haalde de finale net niet, maar we willen jullie deze bijzondere salade niet onthouden. Quinoa heeft een torenhoog eiwitgehalte is vezelrijk en bevat indrukwekkend veel ijzer, calcium en vitamine B.  Lees hier meer over de ingrediënten of de bereiding. Ben (of ken) jij ook een kookdiva en een golfdiva? Hanneke’s schort werd mede mogelijk gemaakt door Golfdiva en er zijn er meer te koop: Golfdiva.nl.

 

 

Gevonden voorwerpen: de ballen!

 

De bal van P. Diddy? Een bal van het Witte Huis? Golden Oldies! De Maxfly Dunlop uit 1973. Nieuwsgierig? Atlantis Lakeballs vindt regelmatig bijzondere ballen tussen hun mixen. De ballen zijn zo bijzonder dat ze sinds kort een eigen plekje hebben op de Facebook-pagina van Atlantis. Bezoek de Facebook-pagina hier en indien je ‘liked’ kan je meegenieten van alle bijzondere ballen!

Golfing Santa of Golfengel

De tijd van de kerstgroeten komt er weer aan en ja, je kunt aan deze jaarlijkse traditie een golftintje geven! Golfkerstkaarten met een cartoon of met een stijlvolle afbeelding. Voor ieder wat wils. Verkoop via deze site.

Golfkalender in retro-stijl

 

Met de feestdagen voor de boeg (en de-wat-zal-ik-dit-jaar-geven-aan-mijn-schoonmoeder-mood) een kalender-suggestie. De Golf 2012 Kalender in Retro Stijl. Prachtige kleurrijke afbeeldingen met sfeer en uitstraling van vroeger tijden.

Op de achterkant staat een beroemde uitspraak van Bob Hope gedrukt:

If you watch a game, it’s fun.
If you play it, it’s recreation.
If you work at it, it’s golf.

O.a. hier te koop.

Golf op de tocht

In het kader van de start van de koude dagen: een golf-tocht-kussen. En natuurlijk ook handig in het kader van de naderende feestdagen: hoe geef ik mijn schoonmoeder een leuk cadeau ….. Hierbij de eerste!

Winactie: Wet Towel. Dry Pocket.

Kent u dat? U staat op de green op het punt om te putten. Maar uw handdoekje hangt aan uw golftas die buiten de green al klaar staat richting de volgende hole. Dan maar niet uw bal poetsen? Niet nodig! Met RULE twentyone heeft u altijd een nat doekje in uw achterzak zónder dat uw broek nat wordt. De buitenkant van deze doek blijft namelijk droog terwijl de binnenkant 18 holes vochtig blijft. Je kunt de towel hier bestellen, maarrrrrr …..

….. we mogen er ook twee weggeven! Heb je belangstelling? Mail vòòr zondagavond 11 september 20:00 uur naar info@golfersvannederland.nl o.v.v. Winactie en maandagochtend maken we bekend welke 2 lezers een towel krijgen aangeboden namens Atlantis Lakeballs.

Dikke Dames op de Golfbaan

Julia Woning is kunstenares en schilderde vrolijke vrouwenfiguren in de golfsport. De serie werd Dikke Dames genoemd. De sfeer, verhoudingen, vormen en structuren geven een vrolijk en kleurrijk beeld. Ze heeft voor een bijzonder originele weergave gekozen. Haar afbeeldingen zijn er nu in 2 series van 3 kaarten. Lees meer over Julia of neem een kijkje in de shop.

Golf door Herman Brood

Zo heel af en toe loop je als redactie tegen iets aan, waarvan je denkt ‘huh?’ Dit was er dus weer eentje, en misschien ook wel eentje voor in de reeks ‘vaderdagcadeaus’. De verpakking is immers net zo mooi als de print zelf! Een art-print van Herman Brood voor op je vuilcontainer. Klik hier voor meer info.

  • Pagina 1 van 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

Social Media

Buienradar