Archief

Aanbieding

10 jaar Budgetgolf, 10 gratis verlotingen

De website www.budgetgolf.nl bestaat tien jaar. Om dat te vieren verloot de website tien maanden lang elke maand een golfprijs.

De eerste verloting is eind maart, wanneer een setje van twee greenfees van Golfresort Harderwold wordt weggegeven. ”De maand erna verloten we twee dozijn Wilson golfballen en voor mei een setje van twee greenfees voor Efteling Golfpark”, somt Jouke Fridsma van Budgetgolf op.

De prijzen voor de maanden erna zijn nog niet bekend, maar dat hoeft volgens Fridsma golfers niet te weerhouden om zich vanaf nu al op te geven. “Je hoeft je maar een keer via de site in te schrijven om automatisch alle keren mee te doen.” De verloting zal niet de enige actie van Budgetgolf zijn om het jubileum luister bij te zetten. “Er zitten nog meer verrassingen in de pijplijn, maar die houden we nog even voor onszelf”, aldus Fridsma.
Op Budgetgolf zijn greenfee-aanbiedingen en arrangementen van golfbanen te vinden. “Golfers en golfbanen hebben elkaar nodig en op deze manier brengen we vraag en aanbod bij elkaar”, legt Fridsma uit. “Zowel het plaatsen van aanbiedingen als het gebruik van de site is daarom gratis. Daarnaast hebben we speciale Budgetgolfacties met extra voordeel.”

Ga hier naar de website van Budgetgolf.nl

Golfresort Harderwold winnaar van Budgetgolf Award 2014

Met een ruime meerderheid van stemmen is Golfresort Harderwold door bezoekers van de site Budgetgolf.nl gekozen tot Nederlandse golfbaan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De kiezers roemden vooral de goede sfeer, vriendelijke bediening en scherpe prijs in combinatie met een uitstekende baan. Hoewel Harderwold de afgelopen twee jaar ook als winnaar uit de bus kwam, was het voor manager Bernadette Velthuis toch een verrassing dat de baan weer werd uitverkoren. “Het aantal banen dat met scherpe greenfee-acties komt, is sterk toegenomen. Daarom hadden we niet verwacht dat we weer zouden winnen.”
Dat dat toch is gebeurd geeft volgens Velthuis aan dat het golfresort een goede weg is ingeslagen. “De laatste jaren is er veel veranderd op Harderwold. De baan heeft negen nieuwe holes gekregen en vorig jaar hebben we ons nieuwe clubhuis in gebruik genomen. We zijn dan ook erg blij met de erkenning die we hiervoor middels de Budgetgolf Award van de golfers krijgen.”
Op de tweede plaats in de verkiezing eindigde Golfbaan Bentwoud, vlak voor Golfbaan Waterland Amsterdam.

Op de foto (vlnr); Mark Lenselink, Bernadette Velthuis (beiden Harderwold), Jouke Fridsma en Igor Bennik (beiden Budgetgolf)

Ga hier naar de website van Budgetgolf voor meer aanbiedingen.

Budgetgolf Tour van start op Waterland Amsterdam

De website Budgetgolf.nl start dit jaar met een eigen wedstrijdtour langs zes golfbanen. De eerste wedstrijd vindt plaats op Waterland Amsterdam op vrijdag 4 april.

Budgetgolf.nl organiseert al enkele jaren het Budgetgolf Open en een voorjaarswedstrijd, maar heeft voor dit jaar onder de naam Budgetgolf Tour een zestal wedstrijden ingepland. “Onder de bezoekers van onze site en de deelnemers aan onze wedstrijden bleek behoefte aan meer Budgetgolfwedstrijden. Daarom zijn we dit jaar met onze eigen tour gestart”, verklaart Leo de Jong van Budgetgolf het ontstaan van de tour.

Waterland Amsterdam
Alle wedstrijden kennen dezelfde opzet. De spelers worden ontvangen met koffie met een lekkernij, krijgen een baanlunch mee en worden na afloop ontvangen met een bittergarnituur. Afhankelijk van de baan waarop gespeeld wordt, ligt de prijs voor deelname tussen de vijftig en zestig euro. De eerste wedstrijd vindt plaats op vrijdag 4 april op Golfbaan Waterland Amsterdam. Inschrijven daarvoor is nog mogelijk tot en met 27 maart. Deelname aan deze wedstrijd kost 49,50 euro.

Weekendtrip
De wedstrijden vinden plaats in de maanden april tot en met oktober. Na Waterland Amsterdam wordt gespeeld op Golf Event Center Lelystad, Golfpark De Haenen, Golf en Businessclub De Scherpenbergh, Golfclub Zwolle en Golfbaan Harderwold. “Iedere wedstrijd staat op zich met eigen prijzen, maar de drie beste resultaten tellen ook mee voor het eindklassement van de Budgetgolf Tour”, De Jong uit. “We spelen in twee handicapcategorieën en voor de eindwinnaars ligt er een weekendtrip naar het buitenland klaar.” Zo’n trip winnen is natuurlijk leuk, maar volgens De Jong wel bijzaak. “Gezellig samen met elkaar wedstrijden spelen in een ontspannen sfeer, dat is waar we met de Budgetgolf Tour naar streven.”

Lees hier verder op de website van Budgetgolf.nl

De hele week Kerst bij Golf USA Assen

Van 18 December t/m 24 December Kerst bij Golf USA Assen

  • Voor elke klant een cadeautje voor onder de kerstboom
  • Bij besteding van 100 Euro en hoger een fantastische kerst-tulband
  • Voor iedereen een overheerlijk kerst balletje gehakt met saus naar keuze
  • Voor iedereen een lekker warm glas glühwein
  • Een grote putterwedstrijd met als hoofdprijs een Odyssey Flip Face putter t.w.v. 375, Euro. De 2 in 1 putter!

Diverse winterse aanbiedingen voor elke golfer die het hele jaar door golft!

Nationale Golfbon nu als Giftcard verkrijgbaar bij V&D en direct te verzilveren op vele golflocaties

De Nationale Golfbon is nu direct te verzilveren bij o.a. alle BurgGolf locaties, Goese Golf, Drentsche G&CC, De Voortwisch, Naarderbos, Hattemse G&CC, Golfpark de Turfvaert. Bovendien kan de ontvanger van de Nationale Golfbon® online een keuze maken uit een breed golfassortiment!

Sinds deze maand is de Nationale Golfbon ook verkrijgbaar bij alle filialen van V&D.

De Nationale Golfbon is de makkelijkste manier om een origineel golfcadeau te geven. Op www.golfbon.nl kan de golfbon worden voorzien van een persoonlijke boodschap. De Nationale Golfbon word verzonden in een luxe geschenkverpakking. De gever kan zelf de waarde bepalen, ieder bedrag tussen € 10,00 en € 150,00 is mogelijk. Vervolgens wordt de bon verzonden per post.nl.

Preview Promovideo is te zien op:

https://www.facebook.com/photo.php?v=646738065377616&l=6564304607884687996

De Nationale Golfbon: het leukste golfcadeau van Nederland!

Voor verdere informatie: www.golfbon.nl

Sporthaantje combineert MIZUNO-demo-dag met leuke aanbiedingen

 

Sporthaantje organiseert samen met Atlantis Lakeballs, Golfwenskaarten, Mizuno, Fairway Golftravel en Golfclub Lauswolt twee gezellige dagen in Drachten en Zwolle. Op 7 december vindt deze dag in de vestiging in Drachten plaats, een week later wordt het feestje nogmaals herhaald in de vestiging in Zwolle.U wordt zeer gastvrij ontvangen op beide locaties en kunt genieten van een breed aanbod van leuke decemberaanbiedingen en stunts van de verschillende ondernemers. Ze hebben een mooi aanbod: u kunt gefit worden door de MIZUNO specialist, profiteren van de superwintersale van Atlantis Lakeballs of u en uw golfmateriaal winterklaar maken. Golfwenskaarten heeft speciale aanbiedingen en er is voor ieder wat wils. Lees hier meer of klik op de linken van de deelnemende bedrijven!

Slaat u uw slag tijdens de Golf outlet?

Vandaag zaterdag 9 en zondag 10 november kunnen golfers weer hun slag slaan tijdens de grandioze golf outlet bij Golfcentrum Amsteldijk in Amstelveen.

In samenwerking met Golf USA organiseert golfcentrum Amsteldijk dit weekend een grote golfoutlet. Meer dan 1000 Nike-artikelen, waaronder golfschoenen, tassen en golfclubs worden met fikse kortingen verkocht. Profiteer van mooie aanbiedingen, waaronder 30% korting op de nieuwe wintercollectie van Nike.

Golfcentrum Amsteldijk heeft speciaal voor deze 2 dagen leuke acties. Zo kost een greenfee voor de 9 holes baan slechts €10 en kunt u de hele dag onbeperkt oefenen op de 9 Werelden van Golf voor €10.

Ga hier naar de website van Amsteldijk voor meer informatie.

Budgetgolf Award voor golfbaan met beste prijs-kwaliteitverhouding

Golfers kunnen via de website www.budgetgolf.nl hun stem uitbrengen op de Nederlandse golfbaan die in hun ogen de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Aan de baan met de meeste stemmen wordt eind dit jaar de Budgetgolf Award 2013 uitgereikt.

De prijs is een initiatief van Budgetgolf.nl, de site waarop allerlei voordeelacties op golfgebied te vinden zijn. Veel van die acties bestaan uit golfarrangementen of kortingen op de greenfee. “Een laag tarief is leuk, maar als de kwaliteit niet goed is, koop je daar natuurlijk weinig voor”, zegt Jouke Fridsma van Budgetgolf. “Andersom is het ook zo dat een baan best een prijskaartje mag hebben, maar dan moet het wel in verhouding staan met wat je daar voor terugkrijgt. We zijn daarom erg benieuwd voor welke banen onze bezoekers straks gaan stemmen.”

Vorig jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt. Winnaar werd toen Golfbaan Harderwold, voor Golfbaan Landgoed Blijenbeek en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Stemmen kan nog tot en met 10 december en onder de stemmers wordt een setje van twee greenfees van een baan in Nederland verloot.

Ga hier naar de website van Budgetgolf voor meer informatie.

Sporthaantjes Klantenpas Herfst-Winterkleding Pre-sale Koopavond!!!

Donderdagavond 17 oktober hebben we voor onze klantenpashouders een SPECIALE PRE-SALE KOOPAVOND in onze vestigingen in Drachten & Zwolle vanaf 18.00 uur tot …zo lang als nodig is!!

Kom onder het genot van een hapje en een drankje onze herfst/winter kledingcollectie bewonderen en u krijgt op vertoon van uw klantentenpas de B.T.W. van ons terug!!!! Dit betekent een korting van maar liefst 21%!!!

Wij hebben de meest uitgebreide en mooiste collectie in golfkleding van heel Nederland. Deze speciale koopavond is ook een prima gelegenheid om nog een paar (extra) schoenen of laarsjes mee te nemen: Alle schoenen van oa Adidas, Ecco, Footjoy, Mizuno, Nike, etc. ook 21% korting. Op alle winterlaarzen van oa Adidas, Copenhagen, Duca del Cosma, Footjoy, Stuburt, etc. deze avond 10% korting

Ga hier naar de website van Sporthaantje.

American Express partner van Fairwaystrokes

American Express en de Nederlandse Golf Federatie zijn een samenwerking aangegaan in het spaar- en speelprogramma van de NGF, Fairwaystrokes. Fairwaystrokes is de grootste ‘golf community’ van Nederland met bijna 100.000 geactiveerde spelers.

De samenwerking tussen American Express en de NGF levert golfers exclusieve voordelen op, zoals bij de aanschaf van een American Express-kaart. Fairwaystrokes-gebruikers ontvangen dan direct een groot aantal Fairwaystrokes-punten.

American Express ziet de samenwerking als een belangrijke stap op de golfmarkt. Saskia van de Kamp, country manager van American Express: ‘Voor American Express is de golfer een belangrijke en groeiende doelgroep. Via Fairwaystrokes bieden wij graag exclusieve voordelen om de golfer te binden. Zo ontvangen Fairwaystrokes-leden bij aanschaf van The Green Card direct 65 Fairwaystrokes, wat € 65,- waard is.’

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media

Buienradar