Archief

Geintje

Happy Gilmore en Bob Barker vechten verder..

Happy Gilmore is een komische film uit 1996 over een een ijshockey speler die er achter komt dat hij verder kan slaan dan iedereen op de golfbaan. Hij speelt op de PGA tour, maar het fysieke contact dat in de ijshockey hal normaal is levert op de golfbaan een paar sterke scenes op.

De meest hilarische scene is  waar in de hoofdpersoon, Happy Gilmore ruzie krijgt in een Pro-Am die hij samen met Bob Barker loopt (gespeeld door Bob Barker). Hier de link naar de scene op YouTube. Bob Barker zou je de Amerikaanse Fred Oster kunnen noemen, alhoewel het eerder andersom is. En.. voor het goede doel kreeg de scene onlangs een vervolg.

Two Golf Balls Rolled Into A Bar..

Humor is subjectief. Golf Digest geeft in dit artikel aandacht aan het golf humor in het algemeen en ‘Er lopen twee golfballen een bar binnen..’ in het bijzonder. Volgens de schrijver van het boekje, de 80-jarige Bob Morris oftewel Bogey Bob, bevat het boekje ‘honderden nog nooit gepubliceerde golf grappen waar de headcovers op je stokken steil van achterover zullen slaan’.

Het artikel eindigt met een klassieker golfmop in het Engels:

Outraged Golfer: “You must be absolutely the worst caddie in the world.”

Caddie: “I doubt it, sir.”

Outraged Golfer: “Why?”

Caddie: “Too much of a coincidence.”

 

Beer in een golfkar

Deze foto is gepost op Reddit. Reddit laat geregistreerde gebruikers (ook wel redditors) toe om zelf berichten toe te voegen in de vorm van een link of een eigen tekst en op deze berichten te reageren. Zo roept de foto heel wat vragen op, die lastig te beantwoorden zijn, zelfs als je er gemakshalve aanneemt dat de foto echt is:

Waarom zit deze beer in een golfkar?

    • Hoe krijg je een beer in een golfkar?
    • Hoe krijg je een beer UIT de golfkar?
  • Speelt deze beer golf?
    • Wat zou zijn handicap zijn?

In ieder geval is het een leuke vrijdag foto. Bericht gevonden via: GolfNetsNet.

Selfies en fotobombing op Shell Houston Open

Ook bij de golftoernooien kunnen selfies niet achterblijven. Hier een collage van een twitteraar die de hele dag selfies met  de tour spelers heeft verzameld.

Fantastisch geslaagde 1 april-grap Pitch&Putt Golf

Vorige week heeft Pitch&Putt Golf bekend gemaakt dat het succes van de franchiseformule opgemerkt is door één van de grootste bedrijven in de wereld: Google! Om Pitch&Putt Golf te belonen, zou door Google het concept flink in het zonnetje gezet worden. 

Veel positieve reacties
Het 15 jarige bestaan van Pitch&Putt Golf was aanleiding voor Google om een hele week het bekende logo van de zoekmachine aan te passen. “Een geslaagde 1 april-grap”, aldus Bianca Blonk van de marketing afdeling van Pitch&Putt Golf. “We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op deze ludieke grap. Vooral in de social media was de actie een groot succes. We willen iedereen bedanken voor de felicitaties in verband met ons 15 jarig bestaan, dat deel is echt waar!”

Onderscheidend, dynamisch merk
Pitch&Putt Golf wil zich anno 2013 als een onderscheidend, dynamisch merk in de markt zetten. Daarbij profileert de franchiseketen met 24 banen zich als; altijd verrassend, gedurfd, soms wat de randjes opzoekend, net even anders, onderscheidend, maar geschikt voor jong en oud.

Ga hier naar de website van Pitch & Putt.

Pasen golfbal tees set paashaas

De Golfbal heeft een afbeelding van een paashaas en ziet er leuk uit maar is gewoon een goede golfbal die lekker herkenbaar is.
Merk Golfbal Wilson ultra 1 Golfbal, gele tees,wortel, paashaas van plastic met strikje.

Ga hier naar de website van Golfpresents voor meer informatie.

Sergio Garcia’s Treeshot


En dan is golf ineens de mooiste en spectaculairste sport! Een knap stukje klauterwerk van de Spaanse golfer Sergio Garcia gisteren op golftoernooi Arnold Palmer Invitational, in de Amerikaanse staat Florida. De bal van de 33-jarige golfer belandde tijdens de vierde ronde in een grote boom.

En wat doe je dan? Juist, je klimt zo’n 3 meter de boom in en geeft de bal een subtiele tik. Achterwaarts sloeg Garcia de bal weer op de green. Onder luid applaus sprong hij vanuit de boom weer het veld op. Helaas mocht de stunt niet baten, twee holes later lag Garcia eruit.

Harlem Shake, golf editie(s)

Is het een rage, is het onzin, of is het al weer uit? In ieder geval wordt YouTube overstelpt met ‘Harlem Shake’ filmpjes. Ook de golfwereld ontsnapt er niet aan. Hieronder een filmpje van de Harlem Shake op de Minnesota Golf show. Kijk op YouTube voor meer versies.

Pot met golfballen

Golfers van Nederland is er voor alle zin en onzin over golf. Maar wacht even voordat je deze blog-titel als onzin bestempeld, het is een bekend managementverhaal met een geweldige slotconclusie!

Een professor stond voor de klas om een les filosofie te geven. Hij had een aantal voorwerpen voor zich liggen. Toen de les begon, nam hij zonder iets te zeggen een hele grote, lege mayonaisepot en vulde deze met golfballen. De professor vroeg vervolgens aan zijn studenten of de pot nu helemaal vol was. Zij antwoordden van wel. Toen nam de professor een doos met kiezelsteentjes en kiepte deze in de pot. Hij schudde lichtjes met de pot en de kiezelsteentjes rolden in de open ruimtes tussen de golfballen. Weer vroeg de professor aan zijn studenten of de pot nu vol was. Ze antwoordden van wel.

Lees hier meer over de moraal van dit verhaal.

 

Zesvoudige put

Click hier >
46
Zesvoudige put

 Met zijn zessen doen deze golfers een poging om allemaal ineens uit te holen. Ziet er leuk uit!

Social Media

Buienradar