Archief

Seve Tropht

3 uit 3

Joost Luiten en Gregory Bourdy wonnen ook hun derde partij in de Seve Trophy. Het Nederlands/Franse duo had het echter niet makkelijk.

Na twee fourballs was het zaterdagochtend tijd voor de eerste foursomes in de Seve Trophy. In dit format, waarbij beurtlings wordt geslagen, was Joost Luiten voor de derde keer op rij aan Fransman Gregory Bourdy gekoppeld.

Luiten en Bourdy begonnen goed aan de wedstrijd door direct de eerste hole te winnen. Daarna begon de normaal zo geoliede machine voor het eerst wat te haperen. Beide spelers kwamen niet echt in huin ritme en zagen de Welsh/Schotse combinatie van Jamie Donaldson en Marc Warren langzij komen.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

Luiten speelt met Bourdy de ‘fourballs’

Joost Luiten speelt op de openingsdag van het prestigieuze golftoernooi om de Seve Trophy in de ‘fourballs’ samen met de Fransman Grégory Bourdy.

 Tegenstanders zijn Jamie Donaldson en David Lynn. De Bleiswijkse winnaar van de KLM Open maakt donderdag evenals Bourdy zijn debuut in het tweejaarlijkse matchplay-evenement tussen topspelers van continentaal Europa en die van Groot-Brittannië en Ierland.

Lees hier het bericht op de website van BNR.

Social Media

Buienradar