Archief

Zoek je handicap

Achternaam:
Voorletters:

Wie is online

19 bezoekers online
1 gasten, 18 bots, 0 leden

Presidents Cup

Naaktloopster trekt spurtjes op golfwedstrijd in VS

De Presidents Golf Cup in Dublin (vlakbij de stad Columbus) in de Amerikaanse staat Ohio werd gisteren opgevrolijkt door een enthousiaste naaktloopster.

De vrolijke streakster rende topless en enkel gehuld in een minuscule string met een Amerikaanse vlag over het terrein aan de achttiende hole tijdens het golftoernooi tussen de VS (met onder meer Tiger Woods) en een internationaal team.

Lees hier verder op de website van HLN.nl (misschien NSFW).

Goede start Amerika in Presidents Cup

De Amerikaanse golfers zijn donderdag (plaatselijke tijd) goed begonnen aan de Presidents Cup. In de wedstrijd tegen collega’s uit de rest van de wereld (met uitzondering van Europa) wonnen de Amerikanen op de eerste dag op de Muirfield Village Golf Club in de staat Ohio met 3,5 tegen 2,5.

Tiger Woods, de nummer 1 van de wereld, en Matt Kuchar hadden een belangrijk aandeel in de winst. Ze wonnen met 5&4 van de Argentijn Angel Cabrera en de Australiër Marc Leishman.

Van de negen eerdere ontmoetingen in de Presidents Cup won het team uit de Verenigde Staten er zeven.

Via de Telegraaf.

Start Presidents Cup

Vandaag start op de Royal Melbourne Golf Club de Presidents Cup. Aangezien het evenement in Australië plaats vindt zijn de eerste wedstrijden al gestart.

Amerika gaat na dag 1 van de Presidents Cup aan de leiding, maar Tiger Woods en Steve Stricker verloren ruim van K.J. Choi en Adam Scott, die gecaddied wordt door Woods’ oude caddie Steve Williams.

Tiger Woods en zijn oud-caddie Steve Williams schudden elkaars hand op de eerste tee – voor de tweede keer sinds ze in Australië zijn – en daar bleef het bij. Het was een nieuw teken dat de rel om de controversiële uitspraak van de caddie over zijn voormalige baas voorbij is.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Woods vs Williams

In de eerste ronde van The Presidents Cup staat de partij op de rol waar velen naar uitkeken. Williams en Woods treffen elkaar direct.

Het lot koppelde Woods en Stricker in de zesde en laatste partij van de openingsdag aan het internationale duo K.J. Choi en Adam Scott waarbij de partij gemakshalve direct werd omgedoopt in Woods tegen Williams.De voormalige caddie van Woods liet zich enkele weken geleden zeer negatief uit over de voormalige nummer 1 van de wereld, en hoewel beiden bezworen dat de kou uit de lucht is, voegt de recente controverse zeker wat toe aan de spanning van de dag.

Lees hier verder op de website van Golf.nl

’Woods slechte keuze’

Greg Norman heeft een maand voor de Presidents Cup (17 t/m 20 nov.) het vuur geopend op Tiger Woods. De Australische captain van de internationals vertelde dat hij de keuze van vakgenoot Fred Couples (Amerika), om Woods een wildcard te geven, een slechte vond. Woods wist al twee jaar geen toernooi meer te winnen en staat zelfs niet meer bij de beste vijftig golfers op de wereldranglijst.

Toch twijfelde Couples geen moment om de veertienvoudig majorwinnaar een wildcard te geven voor de prestigieuze strijd tussen de Verenigde Staten en de rest van de wereld, zonder Europa.„Ik begrijp dat de naam Tiger Woods heel veel heeft betekend voor de golfsport en dat hij mooie dingen heeft laten zien op de golfbaan. Maar …

Lees verder.

Couples gelooft in gevallen vedette

Captain Fred Couples heeft de laatste twee namen van zijn selectie voor het toernooi om de Presidents Cup bekendgemaakt. Tiger Woods en Bill Haas completeren de twaalf man tellende equipe van de Verenigde Staten.

Haas heeft zijn uitnodiging voor het treffen met de beste golfers uit de rest van de wereld behalve Europa te danken aan zijn uitstekende vorm de laatste tijd. Afgelopen weekend won hij het Tour Championship. Het leverde hem eveneens de zege in de strijd om de FedEx Cup op én bovendien een prijzenpot van 7 miljoen euro.

Lees hier verder op de website van Sport1.

Presidents Cup naar golfteam Verenigde Staten

De Presidents Cup is een wedstrijd tussen de beste golfers uit Amerika en topgolfers uit de rest van de wereld. Plaats van handeling was de afgelopen dagen Harding Park in San Francisco. Het team van de VS, met onder anderen Woods, Stewart Cink, Hunter Mahan en Anthony Kim, won uiteindelijk met 19,5 punten tegen 14,5. Kopman Tiger Woods bracht gisteren het winnende punt binnen door de Zuid-Koreaan Yang Yong-eun te verslaan.

Lees verder

Grote witte haai is gescheiden

Golf legende Greg Norman en tennis icoon Chris Evert maakten afgelopen vrijdag bekend dat ze gescheiden zijn. Dit slechts 15 maanden nadat ze getrouwd waren en een week voordat Norman van de partij is als captain voor de Presidents Cup.

Norman en Evert werden veelvuldig samen gezien als koppel bij golf en tennis wedstrijden zo ook drie weken het US Open tennis toernooi in New York. In een verklaring gaven ze aan vrienden te blijven en vroegen ze om privacy voor zichzelf en hun familie.

Lees verder

Social Media

Buienradar