Archief

Kyra van Leeuwen

Schreefel en Nivard door in Ierland

In het Iers Ladies Open slaagden alleen Dewi-Claire Schreefel en Marieke Nivard erin de cut te halen.

Met een sterke finish vlak voor het einde van de tweede ronde speelde Dewi-Claire Schreefel zich in het Iers Open naar de gedeelde vijftiende plaats. Schreefel birdiede de par-5 zevende en par-3 achtste – haar zestiende en zeventiende hole – en behield daarmee aansluiting bij de beste tien in het veld.

Marieke Nivard is de tweede Nederlandse speelsters die de cut haalde. Nivard staat met +5 voor het toernooi gedeeld 43ste.

Voor Chrisje de Vries, Marjet van der Graaff en Kyra van Leeuwen is het toernooi afgelopen. Zij haalden met +11 (De Vries), +12 (Van der Graaff) en +16 (Van Leeuwen) de cut, die op +7 lag, niet.

Lees verder.

Golfster Kyra van Leeuwen brengt haar eerste boek uit

Golfster Kyra van Leeuwen heeft haar eerste schreden gezet als auteur. Eind januari komt haar eerste kinderboek uit met de titel; “De Geheugenpaleizen van Tierra”. Dit 294 pagina’s tellende boek met illustraties van Julia Noordegraaf gaat over de twaalfjarige Avan die met zijn vader in Damascus woont.

Hij draagt een groot geheim met zich mee. Hij heeft de gave over te gaan naar een andere wereld: Tierra. Daar staat zijn geheugenpaleis, waar hij al zijn herinneringen in heeft opgeborgen.

Lees hier verder op de website van ForeMagazine.

Social Media

Buienradar