Archief

Headcover

Oeroude PGA Tour krijgt golfers met een Twitterpet

Waar andere sporten eerder al experimenteerden met social media op het shirt, het sponsorboard of op het veld is golf een sport waar de traditie niet direct aanzet tot innovatie. Daarmee blijft er ruimte over voor sponsoren en partners van de golfers om zich te profileren. TaylorMade is in deze ruimte gedoken en komt met een ‘Twitterpet’.

TaylorMade heeft op de zijkant van de pet ruimte gemaakt voor hashtag #driverlove. Het is (niet geheel toevallig) precies de plek die zichtbaar is op het moment dat de speler afslaat. In de aankomende Northern Trust zullen de golfers van TaylorMade Dustin Johnson, Jason Day en Sergio Garcia de pet dragen.

Lees hier verder op de website van SportNext.

My Coolheads

My Coolheads is een super leuk product dat je 460cc clubhoofd cool houdt of je kan je blikje’s, Petfles, brood lekker cool houden in de hete zomer zon en deze hang je aan je trolley. Het is een normale headcover met een inhoud van 460cc dus een driver pas er ook in.

Ga hier naar de verkopende website van ArJoCin voor meer informatie en bekijk hier het filmpje (in het engels).

Headcover

Het innovatieve ontwerp maakt deze handig headcover een must voor de serieuze golfer.  De cover is eenvoudig af te nemen. De lange nek van de cover beschermt tevens de shaft van de club. Ga hier naar de officiele  website.

Baars boven baas


De baars (Perca fluviatilis) is een vis die in de Benelux inheems voorkomt uit de vissenfamilie Echte baarzen (Percidae). De baars kan tot 50 centimeter lang en 3 kilogram zwaar worden. Hij kan 16 jaar oud worden. Verwanten van deze soort zijn onder andere de snoekbaars en de pos.

En… nu ook als headcover!

Lees verder

Headcover: Chewbakka


Chewbacca (in sommige ondertitelingen vertaald als Pruimtabak) is een fictief personage uit de Star Wars-saga van George Lucas.

Chewbacca is de 200 jaar oude Wookiee co-piloot van de Millennium Falcon, het schip van Han Solo. Zowel tijdens de Clone Wars als tijdens de Civil War speelde deze machtige krijger een cruciale rol.

Lucas baseerde het personage op zijn hond Indiana die steeds naast zijn ex-vrouw in de auto zat. En inderdaad, Indiana Jones, een andere held van George Lucas is weer vernoemd naar diezelfde hond.

Lees verder

Headcover: Odyssey three ball putter


Of je de headcover kwijt bent geraakt, mooi vindt of het wilt laten voorkomen alsof je een ‘Odyssey Golf White Steel Tri Ball Putter’ hebt. Wat de reden ook maar is, deze headcover bestel je hier.

Headcover: Yorkshire Terriër


De Yorkshire terriër is sociaal naar andere honden toe en is trouw aan zijn baasje. Hij is lief, ook naar kleine kinderen toe, al kunnen ze ook te dominant worden over de kinderen, maar dit geldt voor alle honden. Een York zal vaak de baas willen spelen, wat vaak onderschat wordt vanwege zijn geringe grootte en zijn schattige oogjes.

Lees verder

Headcover: TNT


TNT of 2,4,6-trinitrotolueen of Trotyl (1-methyl-2,4,6-trinitrobenzeen) is een explosieve stof die veel wordt gebruikt vanwege een grote explosieve kracht en brisantie en een grote schokbestendigheid. Net als buskruit verbrandt TNT snel als het zonder opsluiting wordt aangestoken, zonder explosie.

Anders gezegd, je bent helemaal de bom als je een TNT headcover hebt!

Bestel hier

Headcover van de week: Schurk

Een schurk is of een persoon die kwaad bedrijft of (liefkozend) een ondeugend kind.

Wat een schurk ben jij toch!

Bestel hier

(het monster van) Frankenstein

Frankenstein is een roman van de Engelse schrijfster Mary Shelley. Het heeft als ondertitel the Modern Prometheus. Het boek verscheen in 1818, maar in 1831 verscheen een herziene en verbeterde versie. Het werk kan gerekend worden tot de traditie van de Gothic novel die populair was in de tweede helft van de 18e eeuw en de eerste helft van de 19e eeuw.

Ten onrechte wordt de naam Frankenstein vaak verbonden aan het in het verhaal geschapen monster. Het is echter de naam van de persoon die het monster schiep.

Bestel hier

Social Media

Buienradar