Archief

Gadget

Ex-voetballer Kenneth Perez komt met Golf-app

Kenneth Perez, is ex-voetballer bij onder andere Ajax, PSV en FC Twente en momenteel analist bij Fox Sports. Ook is de Deen een fanatiek golfer (handicap 3.6) en co-founder van de nieuwe app Golf@.

Golf@ wordt het ontmoetingsplatform voor golfers, golfclubs en golfprofessionals. Golf@ is pas sinds 1 maart gratis te downloaden in de App-store en Google Play en er is nu al sprake van een ware golf hype van aanmeldingen. “Vorige zomer heb ik me er geregeld aan geïrriteerd: het perfecte golfweer, ruimte in mijn agenda maar niemand om de golfbaan mee in te gaan. Met Golf@ spreek je veel makkelijker af voor een rondje met spelers van jouw niveau”, zegt Kenneth Perez.

Lees hier verder op de website van de ondernemer.nl

Stewart Golf X9 Follow Golf Trolley

Stewart golf begon toen Roy Stewart in de jaren 80 stopte met werken en begon met golf. Hij bedacht zich al snel dat er allerhande manieren zijn waarop het spel verbeterd kon worden, bijvoorbeeld de manier waarop golfclubs over de baan vervoerd werden. Hij schetste en maakte een aantal ontwerpen over de jaren. Pas in ´99 besloten Roy, zoon Ross en kleinzoon Mark verder te gaan en kwam alles in een stroomversnelling.

Van alle ontwerpen werd het concept voor een volledig nieuwe aangedreven trolley uitgekozen om te gaan verkopen.
yed his retirement too much to start a new business.

De X9 Follow is het laatste het laatste. Deze trolley kan automatisch volgen´ over de baan, maar hij is ook volledig op afstand bedienbaar. Erg leuk en erg goed. Zie onderstaande filmpje.

Golfhandschoen shaper

Verleng de levensduur van uw golfhandschoen aanzienlijk en hang deze Glove Shaper na het spelen met handschoen aan uw tas op.

Ga hier naar de website van bol.com (ja echt waar ook BOL.com zit tegenwoordig in de golfspullen) voor meer informatie

Luxe Boter, Kaas en Eieren spel

Wie heeft spelletje boter-kaas-en-eieren nou nog nooit gespeeld? Hartstikke leuk om de tijd een beetje te verdrijven. Nu is er ook een golf editie. Dit spel wordt geleverd met speciale golf “stenen” van zilver/metaal, is dus een zeer luxe uitvoering van boter kaas en eieren en is een chique stuk voor uw interieur. Dit spel is inclusief vier steentjes voor iedere speler.

Ga hier naar de website van Golfpresentjes voor meer informatie.

Golf-drink-spel

Geen idee of dit een spel of een leuk aangekleed setje van glazen is. De tekst op de website verklaard het ook niet echt:

” Kun je je voorstellen het spelen van golf met handen terwijl dringing met vrienden door de tafel, ja, komen op een poging te hebben met het hier! Zie je, 6 glazen met weinig kleur vlaggen op hen, 2 golfbal, 2 golfclubs, 1 zand zak, 1 er vlag op de terminal, dozen zijn twee houders voor de bril. En ja, de golfbaan is in het groen met emuleren meer en hellend veld op.” 

Een zeer slecht vertaalde tekst naar het Nederland over geschreven door iemand die al deze glazen met golfvlag al had leeg gedronken.

Mocht je toch nog belangstelling hebben ga dan hier naar de verkopende website.

Uniek in Nederlands meest complete trainingscenter Seve, de Trackman Range!

Golfcenter Seve opende in november spectaculair zijn deuren.
De verwachtingen lagen hierdoor erg hoog. Nu drie maanden later maakt Golfcenter Seve iedere belofte waar. De nieuwe leden stromen binnen en de sfeer zit er goed in bij Seve. Seve is het meest innovatieve en complete trainingscentrum van Nederland. Sinds december heeft Golfcenter Seve als enige trainingscentrum in Nederland de Trackman Range; een aanwinst voor alle golfers die hun prestaties willen verbeteren. (klik hier voor het filmpje van de opening).

De Trackman Range was voorheen iets wat alleen toegankelijk was voor de professionals. Maar Golfcenter Seve is Nederlands eerste trainingscentrum waar de Trackman Range ook voor de consument als trainingsfaciliteit ingezet kan worden. De Trackman Range is zeer gemakkelijk in het gebruik, het is een self-service trainingsfaciliteit waarmee de golfprestaties gemeten door middel van een GPRS signaal die de slag monitort. De Trackman Range meet wat er fout gaat gebaseerd op feiten. Hierdoor kun je heel concreet je verbeterpunten aanpakken. De Trackman Range is voor de beginnende golfer tijdens een lestraject een onmisbaar oefenmiddel, maar voor de gevorderde golfer is de Trackman Range ideaal om de slag te verbeteren en zelfs te perfectioneren!

Lees hier verder op de website van Seve.nl

Groove Caddy

Met de Groove Caddy wordt het wel heel eenvoudig om de groeven van je golfclubs weer schoon te krijgen. Deze elektrische ‘ groevenborstel’  moet er voor zorgen dan je na het schoonmaken meer precisie en afstand in je slag krijgt en je clubs beter onderhouden worden.

Ga hier naar de website van Groove Caddy (Engelstalig) voor meer informatie.

Golfboard

De Golfboard is het meest innovatieve product na de graphite shaft en brengt moderne technologie naar een traditionele sport.

De golfboard verandert de manier waarop je de golfsport ervaart. De gemakkelijk te bereiden elektrische board maakt het gaan van de ene naar de andere slag nog meer plezierig als het slaan van een goede afslag of approach.

Ga hier naar de website (engelstalig) voor meer informatie.

Garmin golf introduceert Approach G7 en G8

garmin golf g7

Garmin kondigt de Approach G7 en G8 aan en deze kleuren-touchscreen handhelds bevatten meer dan 30.000 internationale golfbanen, een oplaadbare batterij die meerdere rondes meegaat en nieuwe meetspecificaties zoals PlaysLike Distance, die het aangepaste aantal meters toont bij heuvels en dalen.

Voor golfers die er de voorkeur aan geven om de smartphone in de tas te laten, hebben de nieuwe Approach handhelds de nieuwe Smart Notifications technologie. En hiermee krijg je een seintje via zijn Approach als er email en sms binnen komt. De toestellen zijn compatibel met de vernieuwde Garmin Connect, en kan je oa. je scores uploaden.

De nieuwe PlaysLike Distance specificatie past de afstanden aan bij holes die bergaf- of bergopwaarts gaan. Ook geven beide modellen Club Advies, dat je er aan herinnert hoe ver je met iedere club slaat en geeft advies gebaseerd op slagafstand.

Lees hier verder op de website van Ladygadgets.nl

Golfballenschaal

Schalen gemaakt van gebruikte golfballen. Elk uniek en bijzonder in zijn design. Ideaal als fruitschaal maar ook te gebruiken als bijvoorbeeld, broodmand, schaal voor woonmagazines, snoepschaaltje of notenbakje. Natuurlijk ook leuk om golfballen in te leggen.

De schalen zijn stevig en gemakkelijk schoon te houden, gewoon met een vochtig doekje af te nemen. Kies uit de bestaande collectie of plaats een nieuwe opdracht geheel naar eigen wens.
De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Bekijk hier op de website golfballenschaal.nl

Social Media

Buienradar