Golfers van Nederland komt steeds vaker in het nieuws. Hieronder vind je een aantal artikelen uit de media over Golfers van Nederland. Daarnaast is de redactie de afgelopen tijd in contact gekomen met een aantal interessante producten. Een verslag van deze producten vind je ook op deze pagina.

Een rondje lopen met de iGolf Neo

Datum: 1 juni 2008

Wij hebben het genoegen gehad om de iGolf Neo te mogen testen. De afgelopen weken zijn we met deze GPS op de Burggolfbaan St.Nicolaasga en de duinenbaan Ameland wezen lopen. Beide banen onder zeer verschillende omstandigheden wat de ervaring met de iGolf Neo des te leuker maakte.

Lees hier het gehele verhaal

Publicatie Dagblad van het Noorden

Datum: 11 mei 2008

Het logo van Golfers van Nederland wordt toegelicht in de rubriek ‘Hoe heet u?’. Maurice Bekkema vertelt over de oorsprong van (het logo van ) GVN.

Bekijk hier het hele artikel

Publicatie Golfers Magazine

Datum: oktober 2007

Informatie en log gaan op het blog Golfers van Nederland hand in hand. Met een introductie van het golfspel, de regels en de geschiedenis, een overzicht van alle golfbanen van Nederland, een forum en een enorm aantal links naar golfwebsite, is dit een ideale startpagina voor golfers…

Bekijk hier het hele artikel

 

 

Een middagje Master of Golf

Datum: 22 oktober 2007

Afgelopen zaterdag hebben we een ontmoeting gehad met Rob Bakker, de bedenker van het bordspel ‘Master of Golf’. In het clubhuis van de golfbaan in Lelystad heeft Rob ons nog enthousiaster gemaakt voor het bordspel dan dat we al waren. En geloof ons, het lijkt echt op de werkelijkheid, want een slechte slag op de baan zie je net zo hard terug in het bordspel. Lees hiereen kort verslag geïllustreerd met enkele foto’s.

Ga hier naar de officiële website van Master Of Golf.

 

Publicatie regio golf

Datum: oktober 2007

Of er ten aanzien van onze weledele golfsport nog wat te beleven valt op het wereldwijde web? Genoeg. Vandaar deze rubriek. Ditmaal aan de beurt: www.golfersvannederland.nl. Met dank aan Marrit Bekkema uit Groningen: “Graag zou ik jullie attenderen op deze site, waarvan de weblog is gemaakt voor en door golfers.

Bekijk hier het gehele artikel.

Publicatie Dagblad van het Noorden

Datum: 11 juni 2007

Een zomerse weblog deze keer aangedragen door Marrit Bekkema, die zichzelf betiteld als beginnende golfer. Ze vindt de site, waarvan een weblog deel uit maakt, zeer de moeite waar. Ze legt uit waarom…

Bekijk hier het hele artikel

Recentie boek ‘Help! Ik ga golfen’.

“Help, ik ga golfen” ligt bovenop de leesstapel voor in de vakantie. De schrijfstijl spreekt aan en leest makkelijk. Op de eerste leesavond ben je zó door de eerste golfervaringen van de hoofdpersoon heen. Het is even wennen dat de lezer wordt aangesproken met ‘u’, want je hebt meer het gevoel met iemand van gelijk niveau te spreken. Misschien zelfs een vriend of een bekende, gezien er een reeks aan ervaringen wordt beschreven die zeer overeenkomen met de jouwe. Het ene klassieke voorbeeld van de startende golfer na de andere en met weemoed denk je terug aan de tijd dat jij in de schoenen van de hoofdpersoon stond.

Bekijk hier de hele recensie

Review: ‘Garmin Approach G5’

Van Garmin heb ik de mogelijkheid gekregen om de Garmin Approach G5 te mogen reviewen. De Garmin Approach G5 die ik van Garmin mag testen, wordt geleverd in een compacte doos met daarin een broekclip en bevestigingsclip. Bij het plaatsen van de batterijen (de Garmin wordt geleverd zonder twee AA batterijen) en het sluiten van het toestel valt het meteen op dat het hier om een robuust GPS toestel gaat….

Lees hier de gehele review

Protection Plugin created by 404 Not Found

Not Found

The requested URL /p_pluginslink4.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80
- 404 Not Found

Not Found

The requested URL /newcheck.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80