Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
0 gasten, 15 bots, 0 leden

Graeme McDowell is de eerste Europeaan in veertig jaar die het 110e U.S. Open wint

Voor het eerst in 40 jaar is het U.S. Open gewonnen door een Europeaan. Graeme McDowell was op een zinderende slotdag de beste.  In 1970 was Tony Jacklin de laatste Europeaan die het U.S. Open wist te winnen. Op een zinderende slotdag wist Noord-Ier Graeme McDowell de vier decennia zonder Europese winnaar te doorbreken. De slotdag van het U.S. Open begon met Dustin Johnson aan de leiding met drie slagen voorsprong op McDowell. De voorsprong van de 25-jarige speler was na een triple-bogey op twee, een double-bogey op drie en een bogey op vier als sneeuw voor de zon verdwenen.  Ook die andere contender, Tiger Woods, kon het op de laatste dag niet waarmaken. Te vaak was Woods niet recht van de tee en ook de putts wilden maar niet vallen. ‘Ik heb drie mentale fouten gemaakt en daarmee heb ik mijn kans om het U.S. Open te winnen verspeeld,’ aldus een teleurgestelde Woods na afloop van zijn ronde. Er staan nog meer impostante golfers in de top 5. Op plaats drie staat Ernie Els en Phil Mickelson en Tiger Woods op een gedeelde vierde plaats. Hierdoor blijft er in de wereld ranglijst niet veranderd in de top.  Lees hier verder op de website van Golfsite.

Social Media
Buienradar