Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Nummer-1 positie op het spel in US Open

Vandaag wordt het US Open gespeeld op Pebble Beach. Als Phil Mickelson wint neemt hij de nummer-1 positie op de wereldranglijst over van Tiger Woods. Nederlandse spelers doen intussen mee aan het Saint Omer Open, de Moroccan Golf Classic en het Deutsche Bank Ladies Swiss Open.  Naast Tiger Woods en Lee Westwood is Phil Mickelson de grote favoriet. Hij won dit jaar The Masters en werd al vijf keer tweede in het US Open. Als Mickelson wint op Pebble Beach, dan neemt hij de nummer 1 positie op de wereldranglijst over van Tiger Woods.  Op donderdag en vrijdag speelt Mickelson met Padraig Harrington en Y.E. Yang. Woods speelt de eerste twee ronden met Lee Westwood en Ernie Els. Els won dit seizoen al twee keer en heeft twee maal het US Open gewonnen. Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar