Archief

TowCaddy – de ideale vriend van iedere golfer!

TowCaddy is een lichtgewicht fietskar om uw golftas te vervoeren. Eenmaal op de golfbaan aangekomen is de kar eenvoudig los te koppelen en wordt zo een golftrolley die zich makkelijk aan de hand laat meevoeren.  TowCaddy is perfect voor de sportieve golfer, die liever zonder auto naar de golfbaan gaat. De 20 inch wielen van TowCaddy absorberen oneffenheden in het wegdek met gemak en laten geen sporen achter op de golfbaan. U loopt moeiteloos door geaccidenteerd terrein en de diepste rough. Wat het nog milieuvriendelijker maakt: de TowCaddy wordt verzonden in een doos van gerecycled karton en de gebruikershandleiding is niet gedrukt, maar is digitaal beschikbaar. Hij is via Golfquip vanaf 20 juni te bestellen.

Social Media
Buienradar