Archief

Wilhelminapark tijdelijk golfbaan

Het Wilhelminapark is donderdagmiddag 10 juni tijdelijk in gebruik als golfbaan. Junior Chamber De Heeren van Utrecht organiseert er samen met veel lokale ondernemers het eerste Utrecht City Golf evenement. De opbrengst gaat naar twee goede doelen: de Stichting Wilhelminapark e.o. en Nothing but Nets, een organisatie die malaria bestrijdt door zoveel mogelijk malarianetten te verspreiden. De deelnemers aan het toernooi spelen, verspreid over 15 flights van 4 man, een wedstrijd spelen over 16 holes. Waar bij golf normaal gesproken een gaatje in de grond het doel is, moeten nu alledaagse objecten geraakt worden. Er zijn nog plaatsen beschikbaar om mee te spelen en ook sponsors zijn nog welkom. Nadere informatie is te vinden op www.utrechtcitygolf.nl.

Social Media
Buienradar