Archief

Heelsumse en Natuurmonumenten werken samen

Natuurmonumenten en Golfclub De Heelsumse zijn een grensverleggende samenwerking aangegaan. Daarom organiseren zij vandaag een bijzonder symposium rond het thema: ‘ De golfbaan als drager van natuurherstel’. Het symposium vormt de aftrap voor een speciale Charity Week waarin allerlei activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. De opbrengst komt ten goede aan het herstel van de Doorwerthse Heide.

Voorzitter Hans Kok van Golfclub de Heelsumse vertelt: ,,Als golfclub en golfbaan willen wij graag samenwerking met maatschappelijk relevante organisatie die qua sport en natuur dichtbij golf staat. Het evenement is een combinatie van sport en inhoudelijkheid. Zo kan onze jeugd middels wandeling met de boswachter nader kennis maken met natuur.”

Lees verder

Social Media
Buienradar