Archief

Golfplaza retailpartner KLM open

GolfplazA is wederom official golf retail partner geworden van This is Golf, de organisator van het KLM open. Voor de komende 3 jaar zal GolfplazA daar vertegenwoordigd zijn. This is Golf en Golfplaza hebben een 3 jarig contract afgesloten voor 2010, 2011 en 2012 voor zowel het ABN Amro ladies open en KLM open! GolfplazA zal op beide events vertegenwoordigd zijn met een prachtige winkel in het promodorp. Hier kunt u natuurlijk alles vinden op het gebied van de golfsport, zoals u ook van GolfplazA gewend bent. Op het heren KLM open heeft Golfplaza ook de beschikking over een drivingrange voor het testen van clubs. GolfplazA, de grootste golfwinkel van Nederland met vestigingen in Eindhoven, Rijswijk, Utrecht, Best en Mierlo staat al ruim 17 jaar bekend om de beste service en de allerlaagste prijzen. Deskundig en innovatief. Het is daarom niet verwonderlijk dat This is golf voor Golfplaza heeft gekozen. Ga hier naar de website van GolfplazA voor meer informatie of ga hier naar de website van de KLM Open.

Social Media
Buienradar