Archief

Preview: Tiger Woods PGA Tour 11

Jaarlijks ontwikkelt Electronic Arts verschillende sportgames, en binnenkort start hun sportseizoen met Tiger Woods PGA Tour 11 voor de PlayStation 3, de Wii, de Xbox 360 en de iPhone. Wij blikken vandaag alvast eens vooruit naar de nieuwste golfgame.

In Tiger Woods PGA Tour 11 kruipen we opnieuw in de huid van Tiger Woods en verschillende collega’s om deel te nemen aan verschillende grote toernooien. EA heeft hier opnieuw de nodige licenties voor aangekocht zodat golfspelers met het grootste gemak de verschillende banen en toernooien zullen herkennen. Net zoals in Tiger Woods PGA Tour 10 kunnen we deelnemen aan de US Open en het USGA Championship, maar introduceert tevens een nieuwe cup als aanvulling voor de oude en deze toevoeging is al even spectaculair als de introductie van de US Open vorig jaar. Lees hier verder op de website van Gamed.nl

Social Media
Buienradar