Archief

Street Golf levert 8.000 euro op

De tweede editie van Rabo Helder Street Golf is zaterdag gewonnen door het team van Jongejan & Partners en Prins & Koster en heeft 8.000 euro opgebracht voor het goede doel.

Hoewel de weersomstandigheden stukken minder fraai waren dan vorig jaar, beleefden de deelnemers een meer dan gezellige dag.  In alle vroegte kwamen zaterdag de achttien deelnemende teams bijeen in het Sportcenter. Voor koffie en gebak, maar natuurlijk ook voor de uitleg van de spelregels en de sportieve aanmoediging van burgemeester Koen Schuiling. “Ik heb vandaag in korte broek hardgelopen over de dijk en het was te doen”, sprak Schuiling de deelnemers vooraf enige moed in. “Het is ideaal golfweer!” Lees hier verder op de website van Denhelderactueel.

Social Media
Buienradar