Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Phil en Tiger vooralsnog gelijk in The Players

Op de eerste dag van The Players Championship hebben Phil Mickelson en Tiger Woods elkaar niets toegegeven in de strijd om de eerste plaats op de wereldranglijst in golf. Zij staan na dag 1 allebei op positie 38.  Aan de kop van ‘het vijfde major’ staan twee outsiders: de Australiër Robert Allenby  en de Amerikaan J.B. Holmes, met 66 slagen (-6). Mickelson en Woods leverden allebei 70 slagen op hun kaart in. De eerste plaats op de wereldranglijst is na jaren weer actueel. Woods heeft een hoop persoonlijke problemen achter de rug en Mickelson deed het goed in een aantal wedstrijden. Wanneer Woods buiten de top-5 eindigt in The Players en Mickelson zou winnen, wisselt de toppositie van eigenaar. Vooralsnog gebeurt dat niet.  Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar