Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
38 bezoekers online
35 gasten, 3 bots, 0 leden

Golfschoen met draaizool

Na de introductie van de klapschaats in de schaatssport heeft nu ook de golfsport een innovatieve uitvinding gedaan als gevolg van wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit Tübingen (Dld) onder het motto “meten is weten”. Uitkomst: De Free-Release Methode met voordelen voor zowel de startende golfers als de tour pro’s zoals Robert Jan Derksen, Maarten de Lafeber, Joost Luiten en Tiger Woods.  Ga hier naar de verkopende website voor meer informatie.

Free-Release Methode resulteert in een biomechanische golfschoen met draaizool voor een minder blessure gevoelig en soepel golfen.
Onder de comfortabel gevoerde, rundlederen schoen werd een spikeszool van kunststof met vernieuwde draaitechniek gemonteerd. Deze mechanische voorziening zorgt ervoor dat tijdens de golfswing de schoen met u meedraait; de spikeszool blijft echter in de uitgangspositie staan.
Social Media
Buienradar