Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
0 gasten, 19 bots, 0 leden

Woods worstelt in Quail Hollow

Golfer Tiger Woods heeft een belabberde start gemaakt in het Quail Hollow Championship, zijn tweede toernooi sinds zijn terugkeer op de golfbaan.De nummer één van de wereld kwam donderdag (plaatselijke tijd) in de eerste ronde niet verder dan 74 slagen, twee boven par, en negen slagen meer dan de Amerikaanse leider Bo van Pelt. Woods eindigde bij zijn rentree in de Masters begin april nog als vierde. Dat optreden was hoopvol na maanden afwezigheid waarin de golfmiljardair mikpunt was van harde kritiek op zijn seksuele buitenechtelijke uitspattingen. Op de banen van Quail Hollow in het Amerikaanse Charlotte kwam Woods totaal niet in zijn spel. Hij sloeg de bal alle kanten op en leverde een kaart in met vier bogeys en één double bogey. Lees hier verder op de website van het Parool.

Social Media
Buienradar