Archief

Dutch 2018 presenteert bidbook

De stichting Dutch 2018, die in dat jaar de Ryder Cup naar Nederland wil halen, heeft het bidbook daarvoor donderdag in het stadhuis van Rotterdam gepresenteerd. De directie van het prestigieuze golftoernooi, bestaande uit Richard Hills, Edward Kitson en David MacLaren, namen het uitgewerkte plan in ontvangst. Lees hier verder op de website van Telesport.

Aandachtspunten daarin zijn onder meer de pan-Europese aanpak, de wereldhaven Rotterdam en de sterke ontwikkeling van de betreffende sport. Nederland heeft voor de organisatie van de tweejaarlijkse strijd tussen de beste golfers van Europa en de Verenigde Staten de concurrentie van Frankrijk, Spanje, Portugal en Duitsland. Zij leverden deze week ook hun bidbook in. De beslissing over de toewijzing valt april volgend jaar.

Social Media
Buienradar