Archief

Obama niet weg te slaan van golfbaan

De Amerikaanse president Obama is een fervent golfspeler. Sinds hij vorig jaar aan de macht kwam, heeft hij maar liefst 32 keer tegen een balletje geslagen. Ook Obama’s voorganger Bush hield van het spelletje. Hij werd gedurende zijn twee ambtstermijnen 24 keer gespot op de golfbaan.

Barack Obama heeft al veel kritiek gekregen op zijn hobby. Onlangs nog kreeg hij de wind van voren van een Poolse krant. Die vond het respectloos dat Obama een golfbaan is gaan opzoeken toen hij wegens het vliegverbod niet naar de begrafenis van de Poolse president kon afreizen. George Bush besloot in 2008 te stoppen wegens de aanzwellende kritiek. Voorlopig volgt Obama het voorbeeld van zijn voorganger niet. Al dus dit bericht op De Redactie.

Social Media
Buienradar