Archief

No Nonsense Open op De Compagnie

De Compagnie is een weliswaar moeilijke, maar ook fantastische baan, rijp voor grote kampioenschappen’.  Zo beschreef een bekende Nederlandse golfjournalist vorig jaar de 18-holesbaan in Veendam. Zijn enthousiasme is niet zo verwonderlijk want ‘De Compagnie’ staat onder golfliefhebbers bekend als bijzonder uitdagend en gevarieerd. Gevoegd bij het kwalitatief hoge onderhoudsniveau maakt ‘De Compagnie’ een van de beste, zo niet de beste baan van het Noorden. Voor spelers die ook wel eens willen kennismaken met ‘De Compagnie’ organiseert de golfclub in Veendam het No Nonsense Open. Deze wedstrijd op zaterdag 5 juni 2010 staat open voor alle spelers met een EGA-handicap (0-36). Gespeeld wordt in drie handicapcategorieën. Inschrijfgeld slechts 25 euro. Prijzenpot t.w.v. bijna 700 euro. Inschrijftermijn sluit 25 mei. Nadere informatie over deze wedstrijd en inschrijfformulieren: www.golfclubveendam.nl

Social Media
Buienradar