Archief

Uitstel, afstel en autoritten

De beperking van het Europese vliegverkeer als gevolg van de aswolk zorgt ook op golfgebied voor grote problemen.
De Moroccan Golf Classic, is tot nader order uitgesteld omdat het voor spelers te moeilijk wordt om de baan in te bereiken.
De zeven Nederlanders die aan de start zouden verschjinen – Reinier Saxton, Wil Besseling, Rolf Muntz, Inder van Weerelt, Taco Remkes, Floris de Vries en Richard Kind – hebben dus onverwacht een week vrij.
Ook op de Ladies European Tour zijn er problemen. De European Nations Cup wordt wel gespeeld, maar de deelnemers moeten door het beperkte vliegverkeer allerlei toeren uithalen om het Zuid-Spaanse Alicante te bereiken.
Christel Boeljon en Marjet van der Graaff zijn vastbesloten hun titel te verdedigen en hier kan geen vulkaanuitbarsting iets aan veranderen. Het duo is afgelopen weekend – net als vele andere speelsters – per auto naar Zuid-Europa vertrokken.
Social Media
Buienradar