Archief

Jean Heybroek sponsor KLM Open

Jean Heybroek BV, importeur van machines voor groen-, grond- en reinigingstechniek is een sponsorovereenkomst aangegaan met het KLM Open. De komende 3 jaren, van 2010 tot en met 2012, levert Jean Heybroek Club Car golf- en transportvoertuigen, alsmede Toro maaimachines aan het grootste internationale golftoernooi van Nederland. Het KLM Open wordt van 9 tot en met 12 september gehouden op de Hilversumsche Golf Club.

Daan Slooter, toernooidirecteur KLM Open: ‘Met Jean Heybroek als sponsor verbinden zich twee A-merken in de golfwereld aan het KLM Open. Toro en Club Car zijn vaste leveranciers van de European Tour en Toro is de grootste en een van de oudste maaimachinefabrikanten ter wereld. Met zo’n partij zijn wij uiteraard erg blij.’

Lees verder

Social Media
Buienradar