Archief

De Wave op Hof van Saksen

Het eerste familieveld voor FootGolf is geopend. Profvoetballers als Kenneth Perrez, Ricky van Wolfswinkel en oudprofs Willem Korten, voorheen Vitesse, Leeds United en Tottenham Hotspur en Orlando Trustfull, onder meer Ajax, FC Twente en Feyenoord, gaven de aftrap en leerden en passant kids en recreanten de fijne kneepjes van deze nieuwe sport. Uitgevonden in Nederland en inmiddels wereldwijd actief. Bijzonder aan de baan in hof van Saksen is de relatief korte afstand tussen de holes. Daardoor ligt de uitdaging er vooral in om de bal met de voet in het speciale gat te trappen. Een kwestie van verfijnde bewegingen en veel oefenen. Het leuke is dat iedereen het kan en dat er geen speciale materialen nodig zijn. Gisteren, tweede paasdag, waren er amateurs genoeg om de baan te beproeven. Het 18 holes lange traject mocht, ondanks de motregen, rekenen op een lange stoet kijkers bij opening.  Die vervolgens na het officiële gedeelte graag een balletje trapten op deze nieuwe baan vol verdieping. Ga hier naar de officiele website van FootGolf voor meer informatie en hier naar de website van Hof van Saksen.

Social Media
Buienradar