Archief

Golfclub ‘Wouwse’ verliest van ‘pro’

Voor golfclub Wouwse Plantage, met ruim 700 leden, dreigt financieel zwaar weer na het verlies van een kort geding tegen golfprofessional Blair John Dempsey. Gisteren is het vonnis in deze zaak bekend gemaakt: de golfclub verliest op alle fronten.

De rechter heeft bepaald dat het contract met professional (‘pro’) Dempsey, die tevens de golfshop en de driving range beheert, niet kan worden ontbonden. Inmiddels echter heeft de club een andere pro, Phil Allen, aangetrokken. Tijdens het kort geding heeft advocaat mr W. Vos namens de golfclub aangevoerd dat de club bij voortzetting van de verbintenis met Dempsey de contractueel aangegane verplichtingen met Phil Allen niet kan nakomen en dus een forse schadeclaim riskeert.

Lees verder

Social Media
Buienradar