Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
0 gasten, 11 bots, 0 leden

(w)Interview – Rolf Muntz

De eerste Nederlandse tourwinnaar blijft op jacht naar een terugkeer op het hoogste niveau. Stap voor stap.


Aan het eind van het jaar 2008 kwam de inmiddels 40-jarige Rolf Muntz maar net te kort om terug te keren op de Europese Tour. De routinier haalde – net als dit jaar – de cut tijdens de Final Stage van Qualifying School, maar kwam daarin niet verder dan een kaart voor de Challenge Tour. Op dat circuit speelde hij echter niet meer dan negen wedstrijden. Te weinig om via de jaarranking op te klimmen maar altijd nog beter dan in 2008. ‘ In dat jaar viel ik echt tussen wal in schip. Dit jaar kon ik wal en schip allebei net aanraken’, lacht hij om zijn eigen beeldspraak.’

Social Media
Buienradar