Archief

Goofle de golf zoekmachine

‘Als het niet op internet staat, dan bestaat het ook niet!’, zeggen ze weleens. Ook golf, die edele balsport, die volgens Winston Churchill ‘het verpesten van een mooie wandeling’ was, is te vinden op Internet. Maar type bij Google maar eens ‘golf’ in. Dan vliegen de handleidingen voor onderhoud op de Volkswagen Golf I, II, III, IV, V, VI je om de oren. Of je krijgt nieuwsberichten over een scheepskaping in de Golf van Aden, en daar wil je niet heen voor een goedkoop golfweekend. En als je een nieuwe stok wilt kopen, en slim geworden zelf al zoekt op golfclubs, dan ben je niet geïnteresseerd in een golfclub in Florida, waar je voor 20.000 dollar lid kan worden. Het algemene doel van deze website Goolfe is om alle informatie op internet over ‘golf in Nederland’ toegankelijk en bruikbaar te maken. Hiervoor gebruiken we een aangepaste Google-zoekmachine waarin uitsluitend relevante websites over golf zijn geïndexeerd. Ga hier naar de website van Goolfe en probeer het zelf uit.

Social Media
Buienradar