Archief

Tiger Woods wint ook BWM Championship

Aan de zegereeks van Tiger Woods lijkt geen einde te komen. De Amerikaan behaalde afgelopen weekeinde alweer zijn zesde toernooizege van het jaar. Ook in het prestigieuze BMW Championship was Woods de beste.

Woods eindigde met acht slagen voorsprong op de nummers twee, Marc Leishman en Jim Furyk. Het Amerikaanse fenomeen heeft nu 71 PGA-toernooizeges op zijn naam staan, twee minder dan de legendarische Jack Nicklaus. Ook heeft Woods recordhouder Sam Snead (82 zeges) in het vizier.

‘Dit is een van mijn beste jaren,’ aldus Woods. ‘Ik heb niet zoveel toernooien gewonnen als in 2000 en geen major binnengehaald, maar er was zoveel twijfel aan het begin van het seizoen.’ Woods begon het seizoen met een operatie na een zware knieblessure, maar speelt nu weer zonder pijn. ‘Ik kan me niet meer herinneren dat ik zonder pijn speelde. Dat maakt dit jaar bijzonder.’

Lees verder

Social Media
Buienradar