Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
17 bezoekers online
0 gasten, 17 bots, 0 leden

Footjoy komt in 2009 met gloednieuwe golfschoen!

Marktleider lanceert innovatieve nieuwe schoen: ultieme stabiliteit, ultiem comfort. FootJoy, the #1 Shoe and Glove in Golf, kondigt de lancering van de gloednieuwe (‘Synergy’) schoenenrange aan, die in 2009 op de markt komt. De nieuwe serie schoenen, ontworpen om de grootst mogelijke stabiliteit ooit te leveren, is een welkome aanvulling op de indrukwekkende FootJoy collectie. SYNRG zal het prestatievermogen van golfschoenen op een nieuw level brengen door gebruik te maken van het exclusieve Tri-lateral Stability Frame , gecombineerd met een geperforeerd, ondersteunend middenstuk, dat de voet omhuld en zorgt voor een stabiele ondergrond tijdens het spel. Lees hier verder op de website van Golfnet.nl
Social Media
Buienradar