Archief

Ermelo wil goedkeuring voor op de weg laten rijden van golfcar

Om het mogelijk te maken dat een Ermeloër met een golfcar op de weg mag rijden, gaat het Ermelose college van burgemeester en wethouders een poging wagen de ‘car’ goedgekeurd te krijgen door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De Ermeloër wil graag met de golfcar ouderen met een beperking halen en brengen naar plekjes in de Ermelose natuur of andere plekjes in Ermelo waar ze vanwege hun beperking niet meer kunnen komen.Om het mogelijk te maken dat een Ermeloër met een golfcar op de weg mag rijden, gaat het Ermelose college van burgemeester en wethouders een poging wagen de ‘car’ goedgekeurd te krijgen door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Lees hier verder op de website van de Stentor.
Social Media
Buienradar