Archief

Marktleider golfsimulators lanceert nieuwe game ProTee Play

Marktleider in golfsimulators ProTee United lanceert het nieuwe computerspel ProTee Play 2009, waarmee golfers en gamers voortaan achter hun eigen computer op driedimensionale golfbanen kunnen spelen. Via Internet of via interne netwerken kunnen meerdere golfers online tegen elkaar spelen. Ook kunnen ze alleen of tegen de computer zelf spelen. De golfclub is via de muis of een joystick te hanteren. Het spel benadert de realiteit, zoals een professionele golfsimulator dat ook doet. Eind dit jaar introduceert ProTee United aanvullende pakketten waarbij spelers een mat met sensoren kunnen aanschaffen en op die manier thuis zelf een indoor golfsimulator kunnen bouwen. Volgend jaar komt het bedrijf met een versie voor de populaire Wii spelcomputer. Ga hier naar de website van ProTee United voor meer informatie.

Social Media
Buienradar