Archief

Derksen veilt items voor Roots4kids

Net als in 2006 veilt Robert Jan Derksen een aantal bijzondere items via zijn website. De opbrengsten van de veiling ter gelegenheid van Derksens deelname aan het KLM Open gaan naar Roots4kids.
‘Net als vorig jaar organiseer ik in het kader van mijn deelname aan het KLM Open en ten bate van Roost4Kids een veiling van diverse bijzondere items’, schrijft Robert-Jan Derksen op zijn website
Robertjanderksen.com. ‘Roots4Kids heeft mijn volledige steun. Met name omdat het gaat om structureel werken, iets dat bij mij past, en omdat het om kinderen gaat, vind ik het belangrijk dat ook anderen worden geïnformeerd over dit geweldige project.’ Lees hier verder op ThisIsGolf of ga hier direct naar de officiele site van Robert Jan Derksen.
Social Media
Buienradar