Archief

KLM Open 2007 eerste golftoernooi met gescheiden inzameling plastic flesjes

Het KLM Open 2007 is het eerste professionele golftoernooi in Europa met gescheiden inzameling van plastic flesjes. Op het terrein van de Kennemer Golf & Country Club bevinden zich speciale afvalbakken voor de plastic flesjes. De gescheiden inzameling en recycling van plastic flesjes spaart het milieu. Minder plastic flessen en flacons verdwijnen in de afvalverbrandingsovens. Door de plastic flessen te recyclen is er minder CO2 uitstoot. Het ingezamelde plastic wordt tot korrels vermalen. Hiervan kunnen nieuwe plastic verpakkingen gemaakt worden, maar ook bermpaaltjes, fleecetruien én golfballen. Daan Slooter, toernooidirecteur van het KLM Open: ‘De ingezamelde flesjes op het KLM Open kunnen volgend jaar dus golfballen zijn!’.. Lees hier verder op de officiele KLM Open site.
Social Media
Buienradar