Archief

Golfclub Borghees
Al zoekend naar mooie golfclubs in de buurt kwam ik (wonderlijk genoeg) in Duitsland terecht. Ziet er goed uit:
Kopfweiden prägen die landschaftliche Idylle des Niederrheins

Ik bedoel maar. En volgens de routeplanner 1 uur en 18 minuten rijden en ik ben er; en dat vanuit Almere wat toch niet echt vlakbij de grens is. Maar deze baan dus wel. Toch krijgt de baan in de recenties van GVN maar 2 (en een half) van vijf sterren.

Niet getreurd: al kijkend op de Duitsche Golfwijzer zie ik dat er genoeg keuze is. Op naar Duitsland dus; bijvoorbeel naar.. Nordrhein Westfalen:

Een reactie op Golfclub Borghees

  • BekkemaM zegt:

    Heb gespeeld op de golfbanen, Golf-Club Ostfriesland,Artland Golfclub en de mooiste naam…Thülsfelder Talsperre. Allemaal stuk voor stuk mooie banen en vanaf Groningen zeer bereikbaar. Kortom zeker de moeite waard!

Social Media
Buienradar