Archief

Gelderland legt aanleg golfbaan Bokhorst stil

De golfbaan Bokhorst in Putten is aangelegd zonder dat de noodzakelijke onderzoeken zijn uitgevoerd. Dat is voor het Gelders college van gedeputeerde staten reden voorlopig goedkeuring te onthouden aan de aanleg van de baan..lees hier verder op de webpagina van De Stentor.

0 reacties op Gelderland legt aanleg golfbaan Bokhorst stil

  • Popke zegt:

    Ach, ik zie dat we wat dubbel posten, maar dat we allebeide niet vertellen wat er wordt onderzocht.

    Het leuke is, dat het artikel er ook niet helemaal duidelijk over is. Wel dat een 'artikel 19 procedure' mogelijk kan helpen EN dat er een 'inspecteur boswet van de provincie Gelderland' mee bezig is.

    Oh. Maar: Het beleid schrijft voor dat de aanleg van een golfbaan alleen om uitzonderlijke redenen kan worden toegestaan.

    Duidelijk toch?

Social Media
Buienradar