Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Raadsel van golfballen opgelost


Een 20-jarige medewerker van Golfbaan Delfland in Schipluiden is verantwoordelijk voor de pakweg 1100 golfballetjes die de afgelopen week van het grasland van de Delfgauwse melkveehouder Jan van den Berg zijn gehaald.
Het met blauwe stift op de balletjes geschreven ‘LES’ bracht het AD op het spoor van de Schipluidense golfclub.

Naspeuringen brachtenaan het licht dat een 20-jarige medewerker van de golfclub Donald Haring, bedacht had om drie weken geleden voor hem en zijn vrienden een barbecue met een mini-golfclinic te organiseren. En dus sloegen ze na het eten vanaf de rand van het bedrijventerrein Ruyven de ballen het land op.

Achteraf is het wel a-sociaal van ons om die ballen niet op te rapen en zomaar in de natuur te laten liggen,” zegt Haring. “We hebben dat niet met opzet gedaan. We hebben gewoon niet nagedacht bij wat we deden. En da’s niet zo slim.”

Pff…

Social Media
Buienradar